20 najboljih YouTube kanala za kriptovalute u 2020

YouTube je jedan od najboljih načina za učenje o kriptovalutama i uključivanje u zajednicu. Prava je vještina stvoriti video koji je zabavan, estetski ugodan i što je najvažnije dobro istražen.

Bez daljnjega, evo našeg popisa najboljih YouTube kanala za kriptovalute u 2020. – ni u kojem posebnom redoslijedu ne smijemo naglasiti!

Ako smatrate da netko zaslužuje biti dodan na ovaj popis, kontaktirajte nas.

Novčani ured

Youtube kanal Coin Bureau Youtube eksplodirao je na kripto YouTube sceni početkom 2020. godine postajući najbrže rastući kanal. Znamo da kripto sadržaj može biti minsko polje ispunjeno nekvalitetnim i čak obmanjujućim videozapisima.

Međutim, domaćin u Coin Bureau-u, Guy ‘kripto momak’, sve to baca kroz prozor usredotočujući se na produkciju super dobro istraženih dubokih zarona u kripto projekte, razmjene i vruće kripto teme. Čak i bolje, kvaliteta proizvodnje kanala miljama je ispred većine u kripto prostoru.

Ako ste u potrazi za vrhunskim kripto obrazovnim video zapisima, objasnjeni na jednostavan način, onda je Coin Bureau za vas.

Novčanik Guarda

Guarda novčanik je multi-kripto novčanik bez skrbništva s ugrađenom razmjenom. Momci iz Guarde vjeruju da je kripto obrazovanje ključno za pokretanje usvajanja i mi se obično slažemo. Ovo je bila glavna pokretačka snaga stvaranja YouTube kanala Guarda.

Kanal je prepun korisnih vodiča s uputama od svega, od kupnje Bitcoina do ulaganja u ATOM. Za razliku od bilo kojeg drugog YouTube kanala, Guarda se odlučuje za gluposti kratkim jednominutnim vodičima. Videozapisi su uvijek popraćeni dijeljenjima zaslona koji vas vode kroz čitav postupak. Zbog toga je super lako naučiti onu kripto stvar koja vas je zbunila.

Trenutno se kanal Guarda fokusira na to kako kupiti vodiče i druge važne teme za upravljanje kripto kripama, poput postavljanja uloga i novčanika. Također, što se tiče proizvodnje sadržaja, tim Guarde bio je prilično plodan objavivši preko dvadeset videozapisa u posljednjih mjesec dana.

Dakle, ako tražite izravne kripto vodiče i vodiče bez ikakvog sadržaja punila, svakako biste trebali provjeriti YouTube kanal novčanika Guarda.

Također, ako ste zainteresirani za isprobavanje jednog od vrhunskih multiplatform novčanika koji nisu skrbnički, podržavajući tisuće tokena, s podrškom Ledger za vrhunsku sigurnost, tada biste svakako trebali razmisliti o davanju Probajte novčanik Guarda.

Kripto Ljubav

Randall je bivši NASA-in satelitski programer i veterinar za hitne slučajeve koji sada na YouTubeu govori o Bitcoinu, bradama i jednorozima. Ako vas to ne uzbudi, ne znam što hoće.

Kriptoanalitičar

Crypto Analyst se usredotočuje na podučavanje i objašnjavanje osnova kriptovaluta i blockchain tehnologije kroz tehničku analizu i izvještavanje o vijestima. Daje dosljedna tržišna ažuriranja istražujući što se događa u svijetu kriptovaluta i kako se vijesti mogu povezati s tehničkom analizom. Uz to, detaljno objašnjava stanje na tržištu Bitcoina i Altcoina te gdje vjeruje da će se oni pomaknuti u budućnost.

Satoshi Sean

Ekskluzivna ponuda: „Moj kanal sam ga pokrenuo jer mi je pomalo dosadilo da svaki YouTuber pregledava iste novčiće i nije pristojan u okviru radara za koje smatram da imaju veliku vrijednost bilo financijski, što samog prostora, što čak i svijeta općenito. Kao i Spacechain, dok nisam snimio video o njima, tamo vani doslovno nije bilo ničega – oni donose (donijeli) Blockchain u svemir i dopuštaju siromašnim zemljama, pa čak i ljudima i tvrtkama koji nikada ne bi mogli priuštiti kupnju satelita ili njegovo slanje kako bi iskoristili priliku za proširenje svoje infrastrukture. Nevjerojatno je vrijeme biti uključen u ovu industriju. “

Sean je usredotočen na pregled projekata koji su možda ispod radara ili se o njima ne govori na “mainstream kanalima”.

Najdraži citat: “Postoji jedna stvar koja je jača od svih vojski svijeta, a to je ideja tko je došao vrijeme”

Kripto Dobbo

Njegova je specijalnost ICO, što je temeljni element njegovog kanala. Ali zalaže se za dovođenje početnika na siguran način, gdje su obučeni za izbjegavanje i uočavanje prevara i zaštitu.

Ponosi se poštenjem i integritetom i odbit će novac ako ne padne u skladu s tim vrijednostima.

Patrick Corsino

Patrick Corsino je 21-godišnji serijski poduzetnik / govornik / mentor, kao i rani ulagač / trgovac kriptovalutama. Njegov Youtube kanal s 21.000 pretplatnika usredotočen je na dnevne videozapise o kriptovalutama kako bi pomogao širenju usvajanja, kao i informiranje ljudi o najnovijim vijestima & razvoja.

Patrick se prvi put počeo baviti kriptovalutom početkom 2017. godine i pomaže drugima da rastu svoj portfelj od kraja 2017. godine kada je pokrenuo svoj youtube kanal. Izvan Youtubea Patrick većinu svog vremena provodi radeći na svom poslu i motivirajući ljude da izvuku maksimum iz života.

Ekskluzivna ponuda: “Neuspjeh je kad prestanete pokušavati”

Kripto Vaper

Kao entuzijast kriptovaluta i Blockchaina, Lee je uključen u kriptovalute i Blockchain od 2013. godine, dolazeći iz zdravstvene industrije.

Ekskluzivna ponuda: “Snažno sam zagovornik masovnog usvajanja putem obrazovanja, što je vidljivo iz posla koji radim u industriji putem marketinga na društvenim mrežama i stvaranja sadržaja. Kada ne trgujem ili ne analiziram tržišta i ne nadgledam nove ICO-ove, proizvodim informativne videozapise o kriptovalutama na svom Youtube kanalu, The Crypto Vaper. Radim s projektima Blockchain i Cryptocurrency u različitim ulogama, od člana tima i savjetnika do marketinškog stručnjaka. “

Omiljeni citat WB Yeatsa: “Ne čekajte da se udara dok se željezo ne zagrije, već ga zagrijte udarajući”

Cryptobud

Cilj Cryptobuda je pružiti nepristrani savjet ljubiteljima kriptovaluta i pružiti platformu za razmjenu njegovog akumuliranog znanja. Također ima i Ovdje je grupa Patreon gdje možete naučiti kako ulagati u kripto.

CryptoCandor

Alex je pokrenula kanal “CryptoCandor” kao način da usredotoči svoju energiju na učenje o projektima i unutarnjim aspektima kriptoa, a istovremeno podučava i druge. Željela je stvoriti resurs za prosječnu osobu koja se uključuje u kripto i traži nepristrane, istraživane informacije, koje nisu previše tehničke ili neodoljive.

CryptoBitcoinChris

Chris svakodnevno proizvodi videozapise o mnoštvu kriptovaluta, uključujući kripto vijesti, trendove na društvenim mrežama, prijedloge za trgovanje, analizu grafikona, vodiče i tako dalje.

Kripto vijesti i trendovi na društvenim mrežama postali su glavni čimbenik na tržištu kriptovaluta, a usredotočen je na pružanje dosljedne platforme za informiranje svojih gledatelja i pomoć svima da nauče kripto tržište hiper-brzinom kako bi se što brže istaknuli.

Ekskluzivna ponuda: “S gledišta tehničke analize, ovo kripto tržište košta učenje, a PUNO VIŠE košta ako ga ne naučite.”

Novčić Bloq

Kanal Coin Bloq vodi Charles, investitor sa sjedištem u Velikoj Britaniji, istraživač blockchaina i govornik kriptovaluta. Koristeći mješavinu političkog realizma i tradicionalne ekonomske teorije, Charles raspravlja o prednostima i nedostacima svakog projekta kriptovaluta i uočava tehnološke trendove vrhunskim istraživanjima.

Većina videozapisa na njegovom kanalu usredotočuje se na psihološke elemente novih i novih kriptovaluta i na to kako ljudska priroda prožima tržišta kojima žele služiti. Zahvaljujući svom znanju i iskustvu, Charles nudi video format koji filtrira “buku” u kripto industriji i na oštar i zabavan način podučava svoju publiku unutarnjem radu temeljne analize.

Kriptonauti

Kriptonauti imaju za cilj educirati sve o revolucionarnim prednostima blockchain tehnologije. To je ogroman i kompliciran tehnološki svijet koji se svakodnevno mijenja i oni su tu da blockchain učine dostupnim svima.

Crypto Traders Pro

Crypto Traders Pro je zajednica trgovaca kriptovalutama, investitora i entuzijasta sa sjedištem širom svijeta. Njihov YouTube kanal sastoji se od obrazovnih videozapisa o kriptovalutama prilagođenih početnicima popraćenih naprednim temeljnim komentarima na cijelom tržištu.

Matthew i Kurt oboje su sezonski ulagači & veterani u prostoru. Pratite njihovo putovanje dok putuju svijetom zagovarajući masovno usvajanje kriptovaluta, radeći zajedno s trgovcima, domaćini konferencija i okupljanja te se povezuju s ljudima širom svijeta.

Ekskluzivna ponuda – „Najveća prilika u našem životu je razotkrivanje pred našim očima. Obratite pažnju sada ili će vam budućnost biti ispunjena žaljenjem. “

Krown’s Crypto Cave

Ekskluzivna ponuda: “Moj odrasli život proveo sam na podovima glavnih američkih burzi opcija učeći umijeće tehničke analize i umijeće trgovanja od nekoliko najboljih trgovaca na svijetu. Tijekom gotovo desetljeća stvaranja tržišta dionničkih opcija na njujorškoj burzi ARCA (NYSE Arca) i Chicago Board of Options Exchange (CBOE), naučio sam od najboljih i najboljih kako bih trgovanje kao život postala stvarnost za moj post -kolegijalno ja.

Nakon godina pod mentorstvom ovih Učitelja, osjećao sam se spremnim preuzeti vladavinu i počeo smišljati svoje vlastite evoluirane strategije jedinstvene za sebe. Nekoliko godina kasnije, odvažio sam se na područje trgovanja kriptovalutama, gdje sam sada proveo vrijeme jer osjećam da priliku i uzbuđenje nema premca ni u jednom drugom tradicionalnom mjestu trgovanja. “

Najdraži citat: “Pazite na svoje položaje, prije nego što se oni pobrinu za vas.”

Kripto vrana

Iz JasonAppleton.com – Bivši promotor borbe za Pro / Am MMA i potpredsjednik prodaje za nacionalnu hipotekarnu tvrtku, Jason Appleton započeo je svoj pothvat u Cryptou u prosincu 2017. godine i brzo uspostavio vjernog sljedbenika nadahnutog njegovim usponom, obrazovanim na njegovim lekcijama i dirnutom njegovom pričom krpa do bogatstva i nikad prestani stav.

Kripto Cred

Kanal Crypto Creda usredotočen je na tehničko trgovanje i besplatno obrazovanje o tehničkoj analizi – ozbiljno dobre informacije ako svoje trgovanje želite podići na sljedeću razinu.

Tone Vays

Tone je radio na Wall Streetu gotovo 10 godina, počevši od analitičara rizika u Bear Stearnsu, a kasnije postaje potpredsjednik JP Morgan Chase nakon financijske krize 2008. godine..

Njegova stručnost je u ekonomskim trendovima, trgovanju i analizi rizika. Otkako se početkom 2013. uključio u ekosustav kriptovaluta, vrlo je aktivan u širenju važnosti i važnosti ove tehnologije jer pomaže u promicanju ekonomske slobode. Tone je prikazan u nekoliko dokumentarnih filmova poput Čarobni novac & Bitcoin – izvan mjehurića.

Tone je također magistrirao financijski inženjering na Državnom sveučilištu Florida, zajedno sa prvostupnikom matematike i geologije.. 

Martins Hacks

Martin pregledava razne ICO-e i ističe mogućnosti ulaganja i pasivnog dohotka u prostoru kriptovaluta. Vjeruje da je blockchain tehnologija uz pomoć revolucionirala internet i financije u cjelini.

Sanem Avcil

Sanem je etablirani ICO savjetnik s dokazanom poviješću rada u tehnološkoj industriji u nastajanju i poznati je influencer u kriptovalutama.

Značajne počasti: Spominje se kao vodeći AR broj 2. na časopisu CISCO za rujan broj 2018. (Cisco) Proširena stvarnost: Top 100 utjecajaca i robnih marki (Onalytica) Top 10 evanđelista (Jollydeck) Virtualna stvarnost 2016.: Top 100 utjecajnih osoba i robnih marki (Onalytica)

Kripto kemičar

Ekskluzivna ponuda: “Početak rada s kripto-igrom zasigurno nije bio lak i u prošlosti sam uvijek bio uložen u dionice i igrao se s brojnim ETF-ovima, ali kripto je bila sasvim druga igra s loptom. Nakon mjeseci istraživanja i testiranja različitih altcoina, ulaganja u različite ICO-ove i gledanja mnogih Youtubera koje i danas gledam, odlučio sam stvoriti vlastiti kanal.

S Youtubeom i tako aktivnim u zajednici naučio sam toliko stvari da mislim da nikada ne bih mogao shvatiti ovo tržište da nije toliko aktivno u Youtube zajednici. Sve u svemu, to je bilo iskustvo učenja na svakom koraku i nastavit ću učiti i biti bolji u svojim predviđanjima na ovom ludom tržištu. #WhaleGang. “

CryptoSID

Crypto SID pokriva sve što je vezano uz Bitcoin i druge kriptovalute, od zabavnih igara do ICO recenzija do mogućnosti ulaganja u zaradu. Ako je to Crypto, onda će to biti na njegovom kanalu.

Pokušava vratiti zajednici dijeleći 0,001 BTC za svaki video koji stvori.

Ekskluzivna ponuda: “Prilika je stvar perspektive, promijenite perspektivu i vidjet ćete prilike svugdje.”