Analiza izvedbe kovanica SALT za 2018. godinu

Do sada je bila teška 2018. godina za sve ulagače kriptovaluta. SALT kovanica nije iznimka, ali kako se ova kriptovaluta pokazala u usporedbi s drugima? Pruža li SALT kovanica investitorima priliku za impresivan dobitak u Q3 i Q4 2018?

Kako je izveden SALT Coin u 2018. godini?

Kovanica SALT započela je 2018. po cijeni od 12,63 dolara po komadu, a u trenutku pisanja ovog članka trguje se na samo 2,03 dolara. Da, pad vrijednosti od 83,93% užasan je za investitore koji su ušli tijekom siječnja. Međutim, tako snižena cijena mogla bi danas biti prilika za investitore.

Grafikon cijena kriptovaluta SALT s Coinmarketcap.com

Slika putem Coinmarketcap.com

Od početka siječnja cijelo tržište kriptovaluta znatno se smanjilo. Čak je i najpoznatija kriptovaluta, Bitcoin, vidjela da joj je cijena pala s 14.000 u siječnju na 7,5 tisuća u trenutku pisanja ovog članka. Na tržištima kriptovaluta, općeniti je trend da Bitcoin opada manje od ostalih kovanica kada cjelokupno tržište otkucava prema dolje. Na bikovom tržištu Bitcoin često zaostaje za dobicima koje postižu altcoins poput SOLI.

Ove je godine na kovanicama SALT zabilježen gubitak sličan ostalim altcoinima poput Ripplea i Cardanoa. Nagli pad vrednovanja ne znači da je projekt gotov, već je odraz trenutnog stanja na tržištu. Jedan od razloga zašto altcoin-ovi imaju slabiji učinak Bitcoina na donjim tržištima je taj što trgovci uglavnom vole potražiti zaklon u Bitcoin-u. To znači da novac prelazi s altcoin-a na bitcoin pa altcoin-ovi poput SOL-a brže padaju. Drugi razlog za lošu izvedbu altcoina jest taj što oni zapravo nemaju cijenu u USD. Umjesto toga, pretežno se kupuju i prodaju u Bitcoinu. To znači da SALT zapravo stvarno ima cijenu samo u Bitcoinima i da se cijena Bitcoina pretvara u USD i prikazuje kao cijena na web lokacijama poput Coinmarketcap.com i TotalCrypto.io. Ne vjerujete nam? Pa, pokazat ćemo vam dokaz da se preko 90% volumena trgovine SALT-om obavlja u Bitcoin-u:

Navedene su glavne burze SALT kriptovaluta

Slika putem Coinmarketcap.com

Koji su izgledi SALT Coin-a za ostatak 2018. godine?

SOL logotip kriptovalute

Izuzetno je teško, ako ne i nemoguće, da SALT kovanice dosegnu najviši maksimum od 17,68 dolara bez naglog povećanja cijene Bitcoina. Nekoliko je razloga za to:

  1. SALT svojim kupcima pruža zajmove podržane kriptovalutom. Kriptovaluta se koristi kao kolateral i korisnici je mogu koristiti za dobivanje pristupa zajmu u konvencionalnoj valuti. Mnogi su istaknuli porezne prednosti koje to mogu imati, jer zajmoprimci tehnički nisu raspolagali imovinom. To čini usluge poput SALT-a popularnijima kada je u pitanju porezno vrijeme ako je tržište kriptovaluta zabilježilo velike dobitke u prethodnoj poreznoj godini (uostalom ako su ulagači pretrpjeli gubitak, tada nema poreza za plaćanje). SOL kao posao naprosto je vjerojatnije da će dobro poslovati kada vlasnici kripto kriptozajmova koriste za kupnju kuća i Lambosa, umjesto da plaćaju račune. To znači da će SALT kovanica dobro funkcionirati u vrijeme bujnosti tržišta.
  2. SALT čini preko 90% svog volumena trgovanja u Bitcoinima. To znači da kriptovaluti stvarno treba Bitcoin da bi dobro poslovao kako bi postigao uzbudljive razine vrednovanja za investitore. Kao što je ranije spomenuto, cijena SOLI koju vidite u USD je jednostavno:

0,00027085 BTC (to je cijena Bitcoina) * Cijena bitcoina = SOLT USD cijena

U vrijeme optimizma na tržištu kriptovaluta, više novca ulijeva se u altcoine poput SALT-a, jer ulagači nastoje zamijeniti svoje Bitcoin za više povratne altcoin pozicije. To znači da Bitcoin cijena SALT-a zapravo raste na bikovim tržištima kriptovaluta. Kada je SALT kovanica 29. prosinca 2017. dosegla najvišu razinu od 17,68 dolara, cijena Bitcoina iznosila je 0,00118152 BTC, što je znatno više od 0,00027085 BTC u vrijeme pisanja ovog članka.

Koju cijenu mogu postići SOLI kovanice u 2018. godini?

SALT kovanica treba cjelokupno tržište kriptovaluta da bi se dobro snašla kako bi imala šansu premašiti zadnju najvišu razinu svih vremena. Trenutno tržište kriptovaluta pokreće Bitcoin. Brojni stručnjaci za kriptovalute, uključujući YouTubeov utjecaj Nicholas Merten, predviđaju da će Bitcoin doseći 50 000 američkih dolara do kraja 2018. S obzirom na masovno zaoštravanje cijene Bitcoina u 2017. godini, ova predviđanja možda neće izgledati tako daleko.

Nicholas Merten (DataDash) Predviđanje cijene Bitcoina za 2018. godinu

Što bi Bitcoin od 50.000 USD mogao značiti za SALT kovanicu? Pa, znamo da je SALT-ova posljednja najviša cijena novčića po cijeni od 0,00118152 BTC. Ako je SALT postigao istu cijenu u Bitcoinu, a Bitcoin je iznosio 50.000 USD:

0,00118152 (SALT-ova najviša cijena u BTC-u) * 50 000 USD = 59,07 USD po SALT kovanici

Dakle, ako su komentatori poput Nicholasa Mertena točni, ulagači SALT-a mogli bi ostvariti oko 30 puta veću dobit od svojih ulaganja.

Kako mogu kupiti solni novac?

TotalCrypto tim uzbuđeni su potencijalnim prinosima koje SALT može ponuditi kripto investitorima u 2018. Treba li vam pokazati kako doći do SALT-a? Srećom, ovdje smo vas potpuno pokrili.

Zaključak

Iako SALT kovanica može biti zanimljiva prilika za ulaganje, TotalCrypto tim preporučuje da temeljito istražite projekt prije bilo kakvih poteza. Morate biti svjesni da su tržišta kriptovaluta možda najnepromjenjivija na svijetu, a smanjenja vrijednosti od 80% + nisu rijetka. To je cijena koja se plaća za potencijal za postizanje prevelikih dobitaka.