BRD se udružuje s tvrtkom Wyre kako bi ponudio niske naknade za bankovni prijenos za kripto

Partnerstvo će američkim kupcima omogućiti kupnju BTC-a, ETH-a i DAI-a od preko 1.700 banaka

SAN FRANCISCO, CA – (11. lipnja 2019.) – BRD, najsigurniji kriptovalutni mobilni novčanik, kojem vjeruje preko 2 milijuna korisnika u 170 zemalja, sada američkim kupcima omogućuje kupnju bitcoina, ethereuma i Dai-a pomoću bankovnih transfera. Novu mogućnost za američke kupce podržava preko 1.700 američkih banaka, što je omogućeno novim partnerstvom s Wyreom, vodećim pružateljem usluga plaćanja u blockchain industriji..      

Novo partnerstvo omogućit će BRD-u da proširi svoj plan proizvoda kako bi ispunio svoju dugoročnu viziju vodećeg središta mobilnih financijskih usluga za kripto imovinu.

“S više od 6 milijardi USD vrijednih kripto imovina zaštićenih brendom BRD, pokazali smo se kao usluga s najviše povjerenja u industriji”, rekao je Adam Traidman, izvršni direktor i suosnivač BRD-a. “I dalje smo posebno usredotočeni na integraciju najboljih partnera za plaćanje s najnižim naknadama, poput Wyrea.”

“BRD je jedan od najboljih timova u svemiru. Oni daju prioritet sigurnosti i privatnosti korisnika, a istovremeno dodaju značajnu vrijednost “, rekao je Michael Dunworth, izvršni direktor i suosnivač Wyrea. “I BRD i Wyre imaju ogromno iskustvo, i ne bih mogao biti više uzbuđen zbog onoga što ćemo s vremenom pružiti zajednici.”

Korištenjem BRD-a za kupnju BTC-a, ETH-a ili Dai-a, američki potrošači sada će moći izravno povezati svoj bankovni račun za manje od pet minuta. Osim što omogućavaju kupcima da sigurno mijenjaju svoj fiat za kriptovalutu, bankovni transferi nude i najniže naknade prilikom kupnje kripto valute.

Postojeći korisnici BRD-a moći će izbjeći tradicionalno visoke cijene, a pridošlice koje žele ući u prostor konačno imaju pristupačnu mogućnost.

“Stalno smo čuli od američkih kupaca o frustracijama u vezi s nedostatkom inovacija i pojednostavljenja od trenutnih tržišnih lidera, odnosno Coinbasea”, rekao je Aaron Lasher, glavni strateški direktor i suosnivač BRD-a. “Iako su dobro financirani igrači postali skrbnički i centralizirani, BRD je i dalje nepokolebljiv u svojoj misiji da masi donese temeljnu vrijednost blockchaina: decentralizirani i inkluzivni.”

Povećani rast BRD-a uslijedio je nakon uspješnog prikupljanja 15 B serije u 2018. Početkom 2019. godine tvrtka je postigla najbrži početak u povijesti tvrtke:

  • DUPLIRANO broj transakcija u prva 4 mjeseca 2019
  • DUPLO broj kupaca koji su razmijenili kripto imovinu u prva 4 mjeseca 2019
  • TRIPLIRANO broj postojećih besplatnih korisnika koji se pretvaraju u premium kupce na razmjeni

BRD pruža potrošačima i malim ulagačima najjednostavniji način da započnete s bitcoinima i kriptovalutama. Kupci imaju fleksibilnost u kupnji koristeći kreditne kartice, tekuće račune, gotovinu ili druge kriptovalute. BRD također koristi vodeći model sigurnosti i privatnosti koji je istinski decentraliziran i koristi najnovije sigurnosne tehnologije dostupne na mobilnim platformama. S procijenjenom kripto imovinom vrijednom preko 6 milijardi USD u zaštiti, BRD ostaje najpouzdaniji bitcoin i mobilni novčanik s kriptovalutama na raspolaganju. Njihov vodeći globalni tim za podršku ima prosječno vrijeme odziva manje od 90 minuta, što omogućuje brzi odgovor na sva pitanja kupaca.

Aplikacija BRD dostupna je za preuzimanje s web lokacije Trgovina aplikacijama ili Google Play. Za više informacija posjetite BRD na www.BRD.com.

O BRD-u

BRD je globalna tvrtka koja u mobilnu generaciju donosi financijske usluge s omogućenim blockchainom. Potrošačima pružamo najjednostavniji i najsigurniji način za kupnju i zaštitu bitcoina i drugih kriptovaluta. Pokrenut 2015., sa sjedištem u Zürichu (Švicarska), BRD je tvrtka podržana pothvatom koja je od vodećih investitora usredotočenih na bankarstvo, FinTech i blockchain prikupila 55 milijuna USD. BRD-ove kripto aplikacije dostupne su za iOS i Android u preko 171 zemlji. S više od 2 milijuna kupaca širom svijeta, BRD je prikupio oko 6 milijardi USD kripto imovine pod zaštitom i jedna je od najbrže rastućih financijskih aplikacija s omogućenim blockchainom za svakodnevne potrošače (Top 10 Finance aplikacija u 71 zemlji).

O Wyreu

Wyre je vodeći pružatelj infrastrukture u kripto. Nakon trgovanja preko 3,5 milijarde USD imovine kriptovaluta i dovršavanja preko 1 milijarde USD komercijalnih deviznih plaćanja koristeći kripto kao željeznicu, imamo uspostavljenu mrežu odnosa s vodećim bankama, burzama i decentraliziranim partnerima. Koristeći Wyreov API, kupci mogu trenutno pretvoriti fiat u kripto globalno u preko 50 zemalja, u 8 različitih fiat valuta i 3 kriptovalute. Usredotočeni smo na usklađenost, regulatorno licenciranje, likvidnost i obradu plaćanja, tako da naši partneri mogu raditi ono što rade najbolje, stvarajući nevjerojatne alate na blockchainu.

PODACI ZA KONTAKT

BRD

Spencer Chen, potpredsjednik odjela za globalni marketing

E-mail: [email protected]

Telefon: (650) 200-3231