5 načina na koje kriptovaluta remeti internetske igre

Digitalno doba vidjelo je kako se svijet fenomenalno razvijao, a kriptovaluta je upravo na čelu te tehnološke revolucije.

Još uvijek ima dosta ljudi koji ne razumiju u potpunosti kriptovalutu i, ako ste jedan od njih, možda bi bilo vrijedno pogledati naš vodič na tu temu za bolje razumijevanje.

Kriptovaluta ima prednosti i implikacije na širokom spektru usluga i područja, od kojih je jedno mrežno igranje. Dakle, pogledajmo pet načina na koje kriptovaluta remeti internetske igre.

Poticaji za igrače

Češće nego ne, online igrači imaju skupe dijelove kompleta koje koriste za svoj hobi, ali se ne koriste cijelo vrijeme. S popularnošću rudarstva za bitcoin, ta se procesorska snaga često koristi u zamjenu za poticaje u igri, poput kože ili plijena.

Članak autora Forbes opisuje kako su igrači koji igraju Overwatch mogli iskoristiti takve strategije kako bi poboljšali vlastito iskustvo u igri.

Kripto Poker

Internetski poker nikada nije bio toliko popularan, a igrači su se mogli natjecati na turnirima iz udobnosti vlastitog doma. Jedno od glavnih problema koje muče internetska kockarnice je sigurnost njihovih transakcija, nešto što bi kriptovaluta trebala revolucionirati.

Igrači će se osjećati puno sigurnije i sigurnije znajući da koriste sigurnu metodu za akumuliranje svojih dobitaka, zbog čega je veća vjerojatnost da će se uključiti u turnire. A to je često bio problem, jer je preduzimanje tog prvog koraka pola bitke za igrače nove u igri. partypoker vodiči o igranju kartaške igre omogućiti igračima da nauče različite varijacije pokera, a zatim ih usmjerava na one mrežne turnire na kojima mogu koristiti svoje znanje.

Zahvaljujući kriptovalutama, oni su sada puno sigurniji i sposobniji su prenijeti novac brže od nekih tradicionalnih metoda.

Bolja sigurnost igara

Mikrotransakcije su već neko vrijeme dio internetskih igara, ali predstavljaju vlastite rizike i probleme. Pitanje plijen kutija ima je Tom’s Guide opisao kao problem u porastu također, s industrijom koja nije sigurna kako riješiti problem koji proizlazi iz ovih transakcija.

Vlasnici i trgovina virtualnom robom predstavljali su probleme programerima igara. U nekim igrama prevaranti su kopirali rijetke ili skupe predmete koje su igrači kupili ili osvojili, ukrali ih ili čak kopirali. Slash Gear iznesite kako je ovo bio jedan od mnogih problema koji muče Bethesdin Fallout 76.

Blockchain može pomoći u sprečavanju tržišta ilegalne virtualne imovine, kao i u borbi protiv hakiranja i krađe ključeva. To se postiže stvaranjem glavne knjige te stavke s informacijama poput toga kome pripada, osiguravajući da se ne mogu duplicirati.

Testiranje igre

GTCoin (Game Tester Coin) zaista je uzbudljiv napredak koji će zbližiti programere igara kako bi poboljšali kvalitetu. Riječ je o jedinstvenoj kriptovaluti koju možete zaraditi testiranjem igara, uglavnom upravo ono što ime sugerira. Korisnici zarađuju novac igrajući beta verzije igara kako bi otkrili različite greške.

To je obostrano koristan razvoj koji će promijeniti način na koji programeri igraju igre. Pronaći će široku populaciju igrača koji nude različite perspektive i stilove igranja kako bi robusno provjerili najnovija izdanja. Za igrače je to sjajna metoda kojom ne samo da mogu zaraditi kriptovalutu, već i dobiti praktične igre prije nego što izađu, doživjevši uzbudljiv sadržaj, mnogo prije šire javnosti.

Ponašanje

Jedan od razloga zbog kojeg mnogi igrači bježe od svijeta internetskih igara je zlostavljanje, tijekom igranja i putem poruka. Loše ponašanje prevladava kada hakeri iskoriste prednost da bi stekli velike pobjede i općenito zagađuju svijet online igara.

Kriptovaluta može igrati veliku ulogu u borbi protiv toga. Blockchain je apsolutna knjiga koja bilježi sve transakcije, što također omogućava igračima da koriste svoj račun na više platformi. To znači neoboriv zapis koji se koristi ne samo u uslugama igre, već i u interakciji igrača, povijesti igrača i njihovoj povijesti kupnji u igri

Ti se zapisi mogu učiniti javno dostupnima, što će osigurati da je igrač vezan za svoje postupke. Ako pokazuju loše ponašanje, nema načina da promijene svoj ID i jednostavno krenu dalje; reputacija igrača vezana je uz blockchain.

To znači poticanje pozitivnog ponašanja i uklanjanje vrsta interakcija, koje su toliko mnogima pokvarile internetske igre.