BRD se udružuje s tvrtkom Coinberry kako bi omogućio ubrzanu kupnju kripto proizvoda s niskim naknadama u industriji

Partnerstvo omogućuje kanadskim kupcima kupnju BTC-a, ETH-a i BCH-a brže nego ikad prije

SAN FRANCISCO, CA – (18. srpnja 2019.) – BRD, najsigurniji kriptovalutni mobilni novčanik, kojem vjeruje preko 2 milijuna korisnika u 170 zemalja, sada kanadskim kupcima omogućuje kupnju bitcoina, ethereuma i bitcoin gotovine za neke od najnižih naknada u industriji. Kroz svoje partnerstvo s brzo rastućom kanadskom platformom za kripto trgovanje Coinberry – Kanadski kupci BRD-a moći će kupiti putem kreditne kartice, bankom ili, e-mail, e-Transfer, za gotovo trenutno financiranje i brzi KYC koji se može izvršiti u samo nekoliko minuta. 

Novo partnerstvo omogućit će BRD-u da osigura najbolje moguće cijene za kupce i pružit će poboljšano iskustvo kupnje.  

“Coinberryjevo jeftino i brzo rješenje omogućuje nam da služimo brzo rastućem kanadskom tržištu najbolje što možemo”, rekao je Kirill Gertman, potpredsjednik proizvoda BRD-a. “Uvjereni smo da će nam Coinberry pomoći u pružanju najboljih cijena i najboljeg iskustva našim korisnicima.”

Partnerstvo omogućuje veću brzinu prilikom obavljanja kripto kupnji zbog mogućnosti korištenja e-prijenosa. Korištenjem e-prijenosa korisnici mogu financirati račun u nekoliko minuta i uskoro mogu započeti trgovanje.  

“U Coinberryu se usredotočujemo na pružanje najlakšeg i najsigurnijeg načina za ljude da kupuju i prodaju kriptovalute. Sretni smo što možemo ponuditi najbolje cijene u klasi i svoje sigurno i vrlo učinkovito rješenje za 80.000 kanadskih korisnika BRD-a “, rekao je izvršni direktor Coinberryja, Andrej Poliakov. 

Integracija Coinberry omogućit će BRD-u da:

  1. Ponudite brzo KYC iskustvo
  2. Financirajte korisničke račune u nekoliko minuta zahvaljujući e-Transferu
  3. Navedite najbolje moguće cijene za korisnike
  4. Ponudite industriji niske naknade
  5. Pružite poboljšano korisničko iskustvo s brzom podrškom

Coinberry predvodi kripto usvajanje u Kanadi i trenutno je jedini službeni obrađivač poreza u bitcoinima za brojne kanadske općine. Njihova robusna platforma i predanost korisničkoj službi učinili su ih savršenim partnerom za proširene usluge BRD-a.

BRD pruža potrošačima i malim ulagačima najjednostavniji način da započnete s bitcoinima i kriptovalutama. Kupci imaju fleksibilnost u kupnji koristeći kreditne kartice, tekuće račune, gotovinu ili druge kriptovalute. BRD također koristi vodeći model sigurnosti i privatnosti koji je istinski decentraliziran i koristi najnovije sigurnosne tehnologije dostupne na mobilnim platformama. S procijenjenom kripto imovinom vrijednom preko 6 milijardi USD u zaštiti, BRD ostaje najpouzdaniji Bitcoin i mobilni novčanik s kriptovalutama na raspolaganju. Njihov vodeći globalni tim za podršku ima prosječno vrijeme odziva manje od 90 minuta, što omogućuje brzi odgovor na sva pitanja kupaca.

Aplikacija BRD dostupna je za preuzimanje s web lokacije Trgovina aplikacijama ili Google Play. Za više informacija posjetite BRD na www.BRD.com.

O BRD-u

BRD je globalna tvrtka koja u mobilnu generaciju donosi financijske usluge s omogućenim blockchainom. Potrošačima pružamo najjednostavniji i najsigurniji način za kupnju i zaštitu bitcoina i drugih kriptovaluta. Pokrenut 2015., sa sjedištem u Zürichu (Švicarska), BRD je tvrtka podržana pothvatom koja je od vodećih investitora usredotočenih na bankarstvo, FinTech i blockchain prikupila 55 milijuna USD. BRD-ove kripto aplikacije dostupne su za iOS i Android u preko 171 zemlji. S više od 2 milijuna kupaca širom svijeta, BRD je prikupio oko 6 milijardi USD kripto imovine pod zaštitom i jedna je od najbrže rastućih financijskih aplikacija s omogućenim blockchainom za svakodnevne potrošače (Top 10 Finance aplikacija u 71 zemlji).

O tvrtki Coinberry Limited

Coinberry je pružatelj financijskih tehnoloških rješenja sa sjedištem u Torontu, registriran u FINTRAC-u, usmjeren na rješenja za blockchain i digitalne valute. Coinberry upravlja tvrtkom Coinberry.com trgovačka platforma, koja članovima nudi najjednostavniji i najpouzdaniji način kupnje, prodaje i obrade plaćanja izvršenih putem Bitcoina, Ethereuma i drugih kriptovaluta. Vodeći put za usvajanje bitcoina i kriptovaluta u Kanadi, kao najinovativnija i najpouzdanija platforma digitalne valute u zemlji, Coinberry je jedini pružatelj usluga obrade plaćanja kriptovaluta u Kanadi u općinskoj vladi u Kanadi.

PODACI ZA KONTAKT

BRD

Spencer Chen, potpredsjednik odjela za globalni marketing

E-mail: [email protected]

Telefon: (650) 200-3231