BRD se širi u poduzetništvo, lansira Blockset kako bi ubrzao razvoj blockchaina

Izvan rekordne godine rasta sa svojim potrošačkim proizvodima, BRD najavljuje svoje planove za transformiranje poduzeća blockchain s najnovijom uslugom

SAN FRANCISCO, CA – (17. siječnja 2020.) – BRD, najsigurniji kriptovalutni mobilni novčanik, najavio je danas novu blockchain uslugu usmjerenu na poduzeće, Blockset, koja će u osnovi prilagoditi BRD-ov poslovni model za visoke zahtjeve rasta financijskih usluga i bankarske industrije u svijetu. Ovaj se potez temelji na BRD-ovoj dubokoj stručnosti i pouzdanoj marki u blockchain sigurnosti, privatnosti i infrastrukturnim inovacijama, zajedno sa snažnim tržišnim trendovima u brzorastućoj industriji blockchain poduzeća..

Blockset je robusna platforma za integraciju blockchain podataka koja nudi niz alata koji će postojećim inženjerskim timovima omogućiti izgradnju blockchain aplikacija korporativnog razreda, pristup lančanim podacima putem jednog API-ja i pisanje transakcija u gotovo realnom vremenu na više lanaca u djelić vremena, za djelić troškova.

“BRD-ovo potrošačko poslovanje sada podržava i čuva preko tri milijuna kupaca širom svijeta s kripto imovinom vrijednom 6 milijardi USD”, rekao je Adam Traidman, izvršni direktor i suosnivač BRD-a. “Današnje financijsko okruženje ubrzano podržava kripto imovinu, a s 90% glavnih banaka koje sada istražuju kripto, jasno je da postoji tiha podloga novih inicijativa i prilika unutar poslovnog blockchain segmenta”, dodao je. „Zbog toga smo razvili vlastitu vlasničku platformu (Blockset) koju će banke, financijske usluge i velike kriptokompanije sada moći iskoristiti za ubrzavanje svog vremena na tržištu i isporuku poslovnih rješenja za globalno prilagođavanje za djelić troškovi razvoja. “

Ključne blagodati Blockseta uključuju: 

  • Ubrzavanje vremena za razvoj novih blockchain proizvoda automatizacijom izvlačenja podataka na lancu, usklađivanjem i čišćenjem blockchain podataka i njihovom isporukom u nove kripto aplikacije za poduzeće.
  • Smanjite troškove hostinga i razvojne troškove povezane s podrškom blockchain-ovima pružanjem velike podrške lanca i hostingom čvorova ‘out-of-the-box’.
  • Omogućite potpuno nove scenarije korištenja za sva poduzeća koja žele konzumirati blockchain podatke i pisati u blockchains za podršku transakcijskim aplikacijama. 

Preko 20 financijskih titana već procjenjuje Blockset u privatnom programu prije objavljivanja, uključujući SBI Holdings, KPMG i Ripple. BRD će također uključiti ključne kanalske partnere i globalne sistemske integratore kako bi ubrzali usvajanje Blockseta za mega poduzeća u mjesecima koji dolaze.

Blockset je općenito dostupan širom svijeta od danas, s početnim fokusom na postojeći financijski i bankarski ekosustav, globalne računovodstvene tvrtke i velika blockchain poduzeća, kao što su burze, novi blockchains i skrbničke usluge institucija.. 

Podrška za glavni lanac dostupna je sada i u prvom kvartalu (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Hedera i Ethereum), a top 15 lanaca dodano je do kraja 2020.. 

Postojeći korisnici BRD mobilnih aplikacija također će se moći uključiti i uživati ​​u blagodatima brzih blockchain brzina sinkronizacije i većoj razini upotrebljivosti zahvaljujući Blocksetu. 

“API-ji su vrlo kritični za budućnost financijskih usluga, posebno u svijetu blokova i kriptovaluta u nastajanju”, rekao je Traidman. “Nevjerojatno smo uzbuđeni kad vidimo kako će Blockset omogućiti i naslijeđenim financijskim institucijama i novim blockchain projektima stvaranje novih i inovativnih ponuda.” 

Za više informacija o Blocksetu i kako započeti, posjetite: http://blockset.com 

O BRD-u

BRD je globalna tvrtka koja u mobilnu generaciju donosi financijske usluge s omogućenim blockchainom. Potrošačima pružamo najjednostavniji i najsigurniji način za kupnju i zaštitu bitcoina i drugih kriptovaluta. Pokrenut 2015. i sa sjedištem u Zürichu (Švicarska), BRD je tvrtka podržana pothvatom koja je od vodećih ulagača usredotočenih na bankarstvo, FinTech i blockchain prikupila 56 milijuna USD. BRD-ove kripto aplikacije dostupne su za iOS i Android u 170 zemalja. S preko 3 milijuna kupaca širom svijeta, BRD je prikupio oko 6 milijardi USD kripto imovine pod zaštitom i jedna je od najbrže rastućih aplikacija za financije s omogućenim blockchainom za svakodnevne potrošače (Top 10 Finance aplikacija u 71 zemlji).

PODACI ZA KONTAKT

BRD

Spencer Chen, direktor marketinga

E-mail: [email protected]

Telefon: (650) 200-3231