5 spilleautomater med egyptisk tema du trenger å spille

5 spilleautomater med egyptisk tema du trenger å spille

Det gamle Egypt har fascinert spillere på nettet med fantastisk grafikk og bonuser i spillet. Oppdag hvilke fem spilleautomater med egyptisk tema som er verdt å spille.

I utallige spilleautomater med egyptisk tema kan du utforske en faraos grav eller nyte en kveld med dronning Cleopatra. Men sammenlignet med dagens moderne spilleautomater, kan de fleste spilleautomater med egyptisk tema se datert ut. Følgende er fem spilleautomater som presenterer det gamle Egypt med topp moderne grafikk og givende bonuser i spillet.

1 | Ancient Egypt av Pragmatic Play

Ancient Egypt av Pragmatic PlayHovedfunksjonen i Ancient Egypt-spilleautomaten er en bonusrunde der du kan velge mellom tre belønninger: en lav belønning som gir deg 1x multiplikator til din totale innsats, en høy belønning som kan gi deg en 10x til 500x multiplikator til din totale innsats, eller 10 gratisspinn med et tilfeldig utvidende symbol. Det utvidende symbolet utløses imidlertid bare hvis det er nok symboler for en vinnende gevinstlinje. Når du får tre eller flere scatter-symboler under Free Spins-funksjonen, får du 10 gratisspinn til med det samme utvidende symbolet.

2 | Legend of Cleopatra av Playson

Legend of Cleopatra av PlaysonCleopatra er kanskje en av de mest berømte herskerne i det gamle Egypt. Det er altså passende at Legenden om Cleopatra tar deg med inn i en verden av dekadens. Denne spillutvikleren legger til et lag av originalitet med seks asymmetriske hjul og 100 betalingslinjer.

Dette spilleautomaten har en Double Wild Reel-funksjon som aktiveres når du får fire gyldne Wild-symboler på det fjerde hjulet. Du får en tilfeldig hjul full av Wilds, som øker gevinstene dine. En annen bonus du kan nyte er Free Spins-funksjonen. Å få tre til fem Scarab Beetle Scatter-ikoner vil låse opp opptil 15 gratis spill. Under bonusrunden vil hjulene snu og få ekstra Scatters vil gi deg ekstra gratisspill. Hvis du får fem scatter-symboler, er det ytterligere 15 gratisspinn for deg.

3 | Cleo’s Wish av NextGen Gaming

Cleo’s Wish av NextGen GamingCleo’s Wish hyller den mektige dronningen av det gamle Egypt, Cleopatra. Hvis du elsker gratisspill, er dette spilleautomaten du vil spille. Ikonet for tre pyramider med fullmåne i bakgrunnen er Scatter-symbolet. Disse scatterene vises bare på hjul 1, 3 og 5. Få tre scatter-symboler for å låse opp en av to funksjoner: Cleo’s Parade eller Eternal Riches.

Hvis du velger Cleo’s Parade, vil du se en bunke med Wilds på hjul 5 i begynnelsen av innslaget. Når gratisspillene fortsetter, vil Wilds flytte ett hjul til venstre. Ekstra Wild-symboler som du får i løpet av gratisspinnene, vil også holde seg til venstre for hvert spinn. Å få tre Scatter-symboler vil utløse en ny stabel med Wilds som vises på hjul 5. Gratisspillene avsluttes bare når den siste stakken med Wild-symboler når hjulet lengst til venstre.

I Eternal Riches gir spillet deg fem til ti gratisspinn. Enhver Wild som vises under denne runden vil øke Super Spins Win Multiplier opp til tre. Den største Super Spin Win Multiplier du kan få i dette spillet er 20 ganger.

4 | Eye of the Amulet av iSoftBet

Eye of the Amulet av iSoftBetEye of the Amulet er det perfekte spillet hvis du elsker gratisspinn. Når du får tre eller flere Amulet-symboler, blir du ført til et rom med et bonushjul. I begynnelsen av bonusspillet har du fem gratisspinn. Snurr hjulet, og du kan vinne premier som ekstra Wild-symboler, en 3 ganger multiplikator for alle gevinster, eller enda flere gratisspinn.

Du kan vinne tre, 10 eller til og med 30 gratisspinn på en runde, slik at du kan spille lenger for å øke sjansene dine for å få flere gevinster. Bonusfunksjonen avsluttes når du får Start Free Spins-symbolet, og du kan bruke gratisspinn i hovedspillet.

5 | Skjult av Elk Studios

Skjult av Elk StudiosSkjulte tilbyr klissete Wild-symboler og et bonusspill som kan gi deg skatten som passer for en farao. Mens du spiller dette spillet i normal modus, har du en sjanse til å få Flashback Respins. Denne funksjonen dekker opptil tre av de midterste hjulene med klissete Wild-symboler. I tillegg kan Sticky Wilds dekke hjul 2, 3 og 4 for de neste tre spinnene.

Få tre forstørrelsesglasspredningssymboler, så låser du opp Treasure Room-bonusspillet. Sollyset fra de tre Scatter-ikonene er så lyst at de omkringliggende symbolene sprekker og forsvinner. Du får fem gratisspinn i denne bonusfunksjonen, pluss et utvidende symbol vil bli valgt tilfeldig. Hver gang det utvidende symbolet vises, vokser det til et 2 × 2-ikon som gir deg flere gevinster. Hvis det er et ekstra forstørrelsesglass-symbol på hjulene under bonusen, får du ett ekstra gratisspinn.

Og der har du det – fem spilleautomater laget av spillleverandører som tok et felles tema og gjorde det til sitt eget. Vurder å spille disse spillene i løpet av helgen og se om du kan hente utallige skatter fra disse spilleautomatene med egyptisk tema.