10 undervurderte kryptovalutaer med stor potensial for 2019

Alle ønsker å finne de unnvikende undervurderte kryptovalutaene & altcoins med sterkt opp og langsiktig potensial, og vi er her for å hjelpe deg gjennom den prosessen.

Mens noen mener at kryptovalutamarkedet begynner å vise tegn på stabilisering, er det ingen hemmelighet at markedet har vært i tilbakegang den bedre delen av 2018. Selvfølgelig resulterer den synkende markedsverdien i kryptovalutaindustrien ofte i en av to reaksjoner : smertefullt tap eller optimistisk mulighet.

Som du kan se, så hele kryptovalutaen en enorm nedgang i første og andre kvartal av 2018. Imidlertid har den begynt å avta siden.

Bilde via Coinmarketcap.com

Alle vet at digitale valutaer steg til en heltid på slutten av 2017 og begynnelsen av 2018. Dessverre har disse tallene gått raskt og jevnt nedover det meste av året..

Etter å ha steget til over 800 milliarder dollar i januar 2018, ligger nåværende markedsverdi for alle kryptovalutaer under 250 milliarder dollar. Dette er et dramatisk tap på over 550 milliarder dollar på ti måneder. Mange digitale valutaer er nå nær samme verdi som de var før eksplosjonen opplevde i desember og januar.

Disse prisene appellerer til investorer som ønsker å komme inn på kryptovalutamarkedet igjen. De vil se store muligheter og gunstig verdi for digitale valutaer som noen vil vurdere undervurdert.

10 av de mest undervurderte kryptovalutaene

Hvis du er interessert i å finne undervurderte kryptovalutaer med stort potensial, vil vi gå gjennom ti av dem her. Disse digitale valutaene har alle hatt betydelige tap siden de så høye tider. Alle myntene vi skal diskutere har gode ledere og team, som tilbyr spesifikke løsninger på reelle problemer, og kan se lovende investeringsavkastning i fremtiden.

Husk at vi på ingen måte tilbyr eller ber om økonomisk rådgivning. Sørg alltid for å samle så mye informasjon som mulig før du kjøper eller investerer i kryptovaluta. La oss ta en titt på ti av de mest undervurderte kryptovalutaene med stort potensial.

Power Ledger Coin (POWR)

Power Ledger Coin-logo

POWR Coin er en kryptovaluta som fokuserer på energihandel. På denne plattformen kan forbrukere som har solcellepaneler selge overskytende energi til lokale brukere. Nåværende systemer er antikke og utdaterte, og det er her Power Ledger spiller inn.

I stedet for å bruke kraftstasjoner som skyver energi til forbrukerne, har Power Ledger som mål å skape en verden der naboer kjøper eller selger kraft fra hverandre. Energi kan da strømme i mange forskjellige retninger. Dette nivået på kompleksitet er noe Power Ledge er i stand til å håndtere mens tradisjonelle kraftselskaper ikke kan.

Forstyrrelsen i dette markedet resulterer i at brukerne kan dele energien sin med andre brukere. Dette gjøres via strømnettet, eller bare ved å dele med en annen bruker og omgå systemet helt. Samlet sett tar det sikte på å forstyrre sentraliserte energiselskapers evne til å fastsette priser.

Power Ledger tilbyr løsninger for tre spørsmål i energibransjen:

 • Hjelper energiselskaper med å finne løsninger når trender fortsetter mot grønn energi
 • Gir enkel tilgang til billigere energi. Nåværende forbrukere er begrenset til det energiselskapet gir dem. Power Ledger ville lindre det problemet.
 • Tilbyr en bedre måte å selge overflødig energi på. Nåværende opsjoner tillater bare å selge ekstra kraft til selskapene som kontrollerer prisene.

Kraftbok

Kraftbok

$ 0,59

POWR -5,27%

Kjøp Power Ledger

Les mer om POWR-mynt & Hvordan prosjektet kan forstyrre grønne energimarkeder.

Nucleus Vision Coin (NCASH)

Nucleus Vision-mynt er en unik kryptovaluta ved at den har egeninteresser i flere markeder. For det første integreres denne digitale valutaen med en teknologi som bruker en tingenes internett-sensor. Denne sensoren gir detaljister muligheten til å identifisere brukere basert på mobiltelefoninformasjonen.

Det betyr at plattformen vil fungere når et mobilsignal blir gjenkjent. Brukerens mobil-ID blir oppdaget, og blockchain sporer den. Denne teknologien gjør det slik at butikkene kan målrette bestemte kunder med sine kampanjer.

I tillegg søker Nucleus Vision å påvirke sikkerhetssektoren. Med sine sensorer kan Nucleus Vision bestemme når en gjenstand blir stjålet i en butikk eller på en arbeidsplass. Denne typen informasjon holdes trygt på blockchain. Derfor kan Nucleus Vision-prosjektet virkelig gjøre verden til et trygt sted.

Nucleus Vision’s token er det NCASH-symbolet representerer, og dets primære bruk er for transaksjoner på Nucleus Vision-plattformen. Ikke bli forvirret skjønt. NCASH er bare den digitale valutaen, mens Nucleus Vision er selve selskapet.

NCASH er et flott prosjekt med en solid visjon for fremtiden. Den opererer i mange sektorer som kan betraktes som lønnsomme og har et stort team av arbeidere og utviklere. Kirsebæren på toppen er at Nucleus Vision allerede har et fungerende produkt, noe som er mer enn mange andre kryptokurrencyprosjekter kan si.

Nucleus Vision

Nucleus Vision

$ 0,0064

NCASH 10,80%

Kjøp NCASH

Lær mer om hvordan Nucleus Vision kan revolusjonere detaljhandelen.

Underlag (UNDER)

underlag mynt logo

For å unngå forvirring, bør du vite at SUB er symbolet, mens Substratum er selve prosjektet. Målet med Substratum-mynten er å skape et desentralisert, rettferdig og gratis internett. Tanken bak det Substratum ønsker å gjøre er å sikre at forbrukerne har uhindret og ubegrenset internettilgang og innhold.

Denne typen tenkning får grep i områder der internettleverandører lovlig kan kvele internettets hastighet eller blokkere data, innhold eller nettsteder. USA er et slikt land som ser sentralisering av informasjonen og innholdet. Hvis det ikke er klart hvorfor dette er dårlig, bør du vurdere hvor mye data som ble samlet inn av Cambridge Analytica, og deretter hvor innflytelsesrik den informasjonen var når det gjaldt sosiale medier og det amerikanske velgerne..

Substratum ønsker å tilby et alternativ til et sentralisert internett, som er fritt for innblanding fra regjeringer.

Med sitt åpne nettverk, gir Substratum alle som har en datamaskin i sitt åpne nettverk å dele sin datakraft med en annen datamaskin i samme nettverk. Så hvem som helst kan være vert for en applikasjon eller et nettsted mens de som driver verten mottar SUB som en belønning.

Substratum gjør det veldig enkelt å behandle, noe som betyr at det er enkelt for alle å tjene SUB-tokens ved å gjøre datamaskinene tilgjengelige for vertsinnhold. Denne typen insentiv bidrar til å øke deltakelsen på Substratum-plattformen.

Substratum-prosjektet har mye potensiale for alle som er interessert i å redusere mengden myndighetsengasjement i deres nåværende internettalternativer. Denne plattformen har potensial til å forårsake alvorlige forstyrrelser i webhotellmarkedet, da den gjør informasjon lett tilgjengelig og bevarer ytringsfriheten.

Å bruke underlag kan gjøre verden til et bedre sted, så lenge forbrukerne bruker det av de rette grunnene. Lær mer om underlag her.

Underlag

Underlag

$ 0,0088

SUB 25,39%

Kjøp Substratum Coin

Er underlag den virkelige mynten? Les alt i SUB Coin Review.

Nano Coin (NANO)

Nano myntlogo

Nanos digitale mynt er først og fremst en kryptovaluta. I likhet med Bitcoin ønsker Nano-mynt å bli en global digital valuta med umiddelbare transaksjoner og uten gebyrer. De ønsker å utføre disse transaksjonene via et desentralisert og sikkert nettverk. Men hvis det er så likt Bitcoin, så hvorfor bry deg i det hele tatt med Nano?

Vi vet alle at ideen bak Bitcoin er å gjøre det mulig for kjøpere og selgere å samhandle uten behov for en mellommann (finansinstitusjoner og banker). Selvfølgelig krever Bitcoin løsning av komplekse ligninger for gruvedrift. Dette betyr at når hovedboken vokser, øker også gruveprosessen. Derfor blir gruvedrift tregere og mer ineffektivt. Det er her Nano kommer inn.

NANO-mynter krever ikke gruvedrift. Denne mynten bruker en teknologi som kalles blokkgitter. Gjennom denne prosessen har Nano oppdaget en metode for å utføre øyeblikkelige transaksjoner som påløper null avgifter. I tillegg, med Nanos plattform, kan et ubegrenset antall transaksjoner fullføres samtidig. Denne funksjonen er en viktig årsak til at mange tror på denne digitale valutaen.

Når du arbeider med andre digitale valutaer, må hver transaksjon bekreftes av dusinvis av gruvearbeidere. Med NANO trenger bare to transaksjoner å skje:

 • Sendetransaksjonen, som trekker midlene fra avsenderen.
 • Mottakstransaksjonen, som krediterer midlene til mottakeren.

NANO løser et stort problem som forhindrer at kryptovaluta når masseadopsjon. Skalerbarhet, høye gebyrer og langsomme transaksjoner er en hindring for digitale valutaer, og NANO kan gå langt med å løse disse problemene. Dette er en kryptovaluta som har globale implikasjoner og kan endre måten vi ser på finansielle transaksjoner.

Nano

Nano

$ 5,06

NANO 5,86%

Kjøp NANO Coin

Er Nano virkelig fremtiden for penger? Vår Nano Coin Review forteller deg alt.

Wanchain Coin (WAN)

Målet med Wanchain er å skape en ny distribusjonsplattform spesielt for digitale eiendeler som holdes i finanssektoren. Det nåværende problemet med digitale eiendeler er at de bor på et bestemt sted og ikke lett blir flyttet til andre virksomheter hvis de bruker en annen blockchain-plattform. Wanchain har som mål å etablere en bro som gir digitale økonomiske eiendeler muligheten til å bevege seg mellom forskjellige blokkjeder.

Digitale eiendeler, som fremtidige inntjeningsrettigheter og lojalitetspoengregistre, kan ikke flyttes eller deles med andre virksomheter hvis de bruker en annen blockchain. Dette blir et problem ettersom flere og flere bedrifter utvikler og vedtar blockchain-teknologi. Ulike blokkeringer betyr inkompatibilitet mellom digitale eiendeler. Det er her Wanchain går inn.

Wanchain gjør det så digitalt aktivt med letthet over forskjellige blokkeringer. Men det er ikke alt dette prosjektet kan gjøre. Ytterligere funksjoner for Wanchain inkluderer:

 • En funksjon som brukes for personvern som vil skjule beløpet som beveger seg. Dette er gunstig for selskaper som ikke ønsker at publikum skal ha tilgang til nøkkelinformasjon.
 • Wanchain kan håndtere nye kryptovaluta-prosjekter og har muligheten til å lansere ICO-er på nettverket.
 • Wanchain har evnen til å håndtere smarte kontrakter. Wanchains API er enkelt integrert og kombinert med blockchain og personvernfunksjoner.

Det er sannsynlig at trenden med digitalisering av aktiva vil fortsette å øke i fremtiden, så det er fornuftig å være optimistisk med hensyn til Wanchain. WAN er i en god posisjon til å dra fordel hvis denne trenden fortsetter. Det må fortsette å se adopsjon fra typiske finansinstitusjoner, men når du ser etter undervurderte kryptovalutaer med stort potensial, kan du sette WAN nær toppen av listen din.

Wanchain

Wanchain

$ 1,85

WAN -2,01%

Kjøp Wanchain Coin

Høres Wanchain lovende ut? Lær alt om det i vår Wanchain-artikkel.

IKON (ICX-mynt)

En av de største utfordringene med blockchain-teknologi er mangelen på tilkobling. ICON er et prosjekt som ønsker å etablere tilkobling mellom systemer, plattformer og blokkjeder. Dette vil gi økt bruk i blockchain-teknologier. Det vil også gi bedrifter muligheten til å utnytte det på måter som gir mening for deres virksomhet.

Tanken bak ICX-mynten er at den vil definere et annet nettverk for forskjellige sektorer og bransjer. For eksempel ville forsikring ha sin egen blockchain; helseregistreringer ville ha sin egen blockchain, og så videre. Derfor lagrer og overfører ICX data over blokkjeder etter behov. Dette vil gi forskjellige blokkjeder muligheten til å kommunisere med hverandre, noe som vil være veldig nyttig.

ICX ønsker å bryte ned barrierer slik de eksisterer over hele verden. Plattformen ønsker å markedsføre et nettverk som er fritt for grenser og fremmer måter det kan være til fordel for et globalt samfunn.

ICON er et veldig ambisiøst prosjekt som ønsker å koble verden sammen. Evnen til å kommunisere på tvers av blokkjeder er en teknologi som vil være forstyrrende i mange bransjer. Det vil i stor grad endre og øke adopsjonen av blockchain på bedriftsnivå. Mens denne plattformen fremdeles er i begynnelsen, vil du kanskje merke rask vekst i nær fremtid.

IKON

IKON

$ 2,90

ICX 2,15%

Kjøp ICX Coin

Er det verdt å bli involvert i Koreas eterum? Vi ser grundig på ICON-prosjektet.

NEOCoin (NEO)

NEO blir av mange ansett som ‘Ethereum Killer.’ Denne smarte økonomiplattformen kan digitalisere eiendeler via sin smarte kontraktsteknologi. Hva betyr det? Det betyr at digitale eiendeler kan administreres selv, byttes ut eller distribueres i NEOs plattform.

Digitaliseringen av eiendeler bruker apper opprettet på NEO-blockchain. Derfor kan smarte kontrakter overføre eierskap fra en person til en annen. Dette eierskapet kan være av hvilken som helst ekte vare. Det kan være en bil, mat, eiendom eller et hvilket som helst antall andre eiendeler. Hvis varen kan digitaliseres, kan NEOs økosystem handle det.

NEOs Smart Economy kan ha stor innvirkning på den globale økonomien. Kanskje den mest tiltalende egenskapen til NEO er at når den fortsetter å vokse, sørger den for at dens digitale aktivumsertifikater er i full overensstemmelse med regelverket. Dette skal gjøre det mulig for NEO-økosystemet å fortsette å fungere og fungere skikkelig.

Det er mange fordeler med NEOs Smart Economy. Hvis denne typen økonomi blir fremtiden for transaksjoner, vil du kunne:

 • Handle varer enkelt og over landegrensene mens du unngår for store avgifter.
 • Kjøp enkelt bil eller hus uten behov for mellommann eller gebyrene knyttet til dem.
 • Del digitale eiendeler enkelt.
 • Unngå høye avgifter når du bestiller reise.

Det er på tide at økonomien vår begynner å gjenspeile den digitale tidsalderen vi lever i. En smart økonomi er fortsatt i en tidlig fase, men kryptovalutaer som NEO vil gjøre disse transaksjonene til virkelighet. Det er klart å se at NEO har en plass i fremtiden for smarte økonomier, og det er fornuftig å holde øye med denne digitale valutaen når den fortsetter å vokse.

NEO

NEO

$ 51,60

NEO 14,60%

Kjøp NEO

Lær mer om denne potensielle Ethereum-drapsmannen i vår omfattende NEO-myntanmeldelse.

WAX-token (VOKS)

WAX token-logo

WAX, som står for Worldwide Asset Exchange, er en internasjonal markedsplass for digitale eiendeler. Spillere kan bruke denne digitale valutaen i spillsektoren, men hva gjør plattformen? For å få en bedre forståelse er det viktig å vite at spillere bruker 50 milliarder dollar årlig på varer i spillet. Spillere skaffer seg ofte disse elementene i løpet av spillet.

Tanken bak WAX er at brukere kan selge varer i spillet de har tjent for WAX-tokens. Brukere kan deretter ta tokenene og selge dem for ekte penger via en kryptovaluta-utveksling eller kjøpe andre varer i spillet.

WAXs økosystem løser et stort problem i et veldig stort marked. Det er potensielt millioner av spillere som ville være villige til å bytte sine hardt kjempede varer i spillet mot penger, eller bytte mot varer fra et annet spill. Spørsmålet ligger i sentraliserte utvekslinger og manglende tillit til en fragmentert industri. WAX ønsker å løse disse problemene, så spillere har muligheter.

WAX-plattformen tilbyr en kreativ løsning på et pågående problem, og det vil være interessant å se hvordan denne digitale valutaen er i stand til å samle spilladoption. Teamet vil fokusere på å få ytterligere markedsandeler mens de tilbyr appellen til en plattform som gir dem muligheten til å handle sine digitale eiendeler. Det vil være interessant å se på denne undervurderte kryptovalutaen når den beveger seg fremover.

VOKS

VOKS

$ 0,30

VAX -7,68%

Kjøp vokstegn

Interessert i å lære mer om WAX & Hvordan prosjektet prøver å gjøre spill bedre? Les vår WAX-gjennomgang.

Po.et Coin (POE)

Po.et myntlogo

I dagens online verden er det veldig enkelt å kopiere og distribuere innhold som ditt eget. Trykk, klikk, lim inn, og nå tilhører det fantastiske blogginnlegget deg! Skriv inn Po.et-mynt. POE-kryptovaluta ønsker å etablere en plattform som beskytter innhold på nettet. Ved hjelp av den uforanderlige blockchain-teknologien kan skapere tidsstemplere innholdet deres. I tilfelle validering av krav, vil POE gjøre en bekreftelse av forfatterskapet.

Å bruke blockchain til et lisensieringssystem ville skape et mer effektivt system enn det nåværende copyright-alternativet, og det ville være lettere for utgivere og forfattere å registrere sitt arbeid. POEs plattform er perfekt for alle typer medier, ikke bare det skrevne ordet. Når brukerdeltakelsen øker, vil verdien av POE derfor øke, noe som vil avgjøre innholdskvaliteten.

Dette gir skaperne muligheten til å lage sine egne personlige markedsplasser, samt delta i andre markeder ved å sette noen av tokens. Hvis det opprettede innholdet deres er populært nok, strømmer inntektene inn, ettersom hver forespørsel om tilgang tjener mikrobetalinger.

Heldigvis for innholdsskapere kan du ikke skjule noe i blockchain. Hver handling blir sporet og etterlater en uforanderlig rekord, som alle kan se. Dette betyr at alle som prøver å kopiere eller kreve innhold som sitt eget, snart vil bli fanget av å gjøre det.

POE bruker blockchain på en unik måte, og skaper en sti som gir mening for det. Den grunnleggende forutsetningen om å beskytte innhold utviklet av skaperne og endre måten det blir gjort på, er et ambisiøst prosjekt. Derfor kan denne digitale valutaen ha betydelig innvirkning på måten brukere bruker innhold på. Dette modne kryptoprosjektet er i en egen liga og kan være en av de få valutaene som overlever hvis ting går sør.

Dikter

Dikter

$ 0,0006

POE 0,31%

Kjøp Po.et Coin

Lær om hvordan POE Coin setter digitalt innhold i Blockchain.

WaBi Coin (WABI)

WaBi er en kryptovaluta som fokuserer på sporing av forsyningskjede og lojalitetsprogram. Ved hjelp av WaBi kan brukere spore produktet sitt fra produksjonsfabrikken helt til hyllen i butikken. Via blockchain-teknologi logger WaBi og sporer hvert trinn på veien. Med WaBi er sporingsteknologi nå effektiv og rimelig for alle og ethvert produkt.

Målet med WaBi-mynt er å bli kvitt forfalskning. Med WaBis teknologi kan sykdom og død fra defekte og forfalskede produkter se drastiske reduksjoner. Forfalskning av produkter som melk, medisiner og produkter kan ha alvorlige konsekvenser. Bruk av WaBi vil bidra til å eliminere denne typen problemer på globalt nivå.

Produktene ligger på blockchain via et datainngangspunkt og spores gjennom hele forsyningskjeden. Den fysiske og digitale aktiva knytter seg sammen ved hjelp av RFID som WaBi kaller Walimai. RFID-etikettene kobles sikkert til produkter gjennom hele turen. Disse kodene har et design som går i stykker hvis noen tukler med det.

WaBi-prosjektet er perfekt hvis du leter etter en undervurdert kryptovaluta. Denne digitale valutaen løser store problemer innen forsyningskjedebransjen. I tillegg er det potensielle markedet enormt. WaBi har allerede et fungerende produkt, så fra dette punktet handler det om hvordan prosjektet får inngrep og øker bruk av brukere.

WaBi

WaBi

$ 0,85

WABI -9,01%

Kjøp Wabi Coin

Lær hvordan Wabi Coin myser opp forsyningskjeder over hele kloden.

Innpakning

Som du kan se, er det ingen mangel på undervurderte kryptovalutaer med stort potensial. Fra sporing av forsyningskjeden til energihandel, funksjonene til blockchain gir stort utvalg. Selvfølgelig er det mange andre alternativer blant det brede utvalget av digitale valutaer som er tilgjengelige for øyeblikket. Men når det kommer til å bli undervurdert, tror vi i Total Crypto at disse kryptovalutaene er blant de beste.