Beste Blockchain kurs og sertifiseringer

Det er ingen hemmelighet at blockchain fortsetter å finne bruksområder i mange markeder og bransjer over hele verden. Denne teknologien er en pådriver for å forstyrre områdene den brukes i, spesielt i finanssektoren.

Etter hvert som blockchain vokser, øker interessen for teknologien. Det betyr at det er flere som er interessert i å lære og være en del av bransjen. Selvfølgelig er det ikke så greit å lære om blockchain som mange tror.

Som et resultat har vi tatt oss tid til å liste opp noen av de beste tilgjengelige blockchain-sertifiseringene og kursene. Vi gjorde beinarbeidet, slik at du ikke trenger å tankeløst søke etter klasser som kan eller kan fungere for deg.

Det er ingen mangel på kurs tilgjengelig for de som er villige til å legge ned tid og krefter. Vi har imidlertid listet opp noen av de bedre for deg her. Sertifiseringene og kursene nedenfor hjelper deg med å gå fra blockchain-nybegynner til veteran i løpet av noen uker.

Ivan on Tech

Ivan Liljeqvist er kjent i kryptovalutaverdenen. Han er programvareutvikler, populær foredragsholder og skaper av Ivan on Tech Academy. Det er rettferdig å si at Ivan vet hva han snakker om når det gjelder kryptovaluta. Han gjør de verdslige emnene om blockchain spennende og interessante.

Det er tydelig fra kursene som er tilgjengelige med Ivan on Tech at en forståelse av bransjen og hvordan den oppfører seg. Dette fremgår av måten kursene gir verdifull informasjon til både veteraner og nybegynnere. Ivan on Tech starter med det grunnleggende innen trening i blockchain-teknologi, legger først et solid grunnlag og går derfra.

Mens Ivan on Tech tilbyr blockchain-kurs og sertifiseringer, går akademiet også langt med å utdanne brukere om kryptokurrency og måter det forbedrer våre finansielle systemer.

For eksempel tilbyr Ivan on Tech informasjon om crowdfunding og ICO, som gir de som er interessert i blockchain en grundig titt på hvordan disse fungerer. Tanken bak dette er at de som allerede er en del av bransjen, eller de som ønsker å bli en del av krypto, vil få en solid bakgrunn i det som dikterer noe av markedets volatilitet..

Et flott sted å starte med Ivan on Tech Academy er med Blockchain Deep Fundamentals-kurset. Denne blockchain-opplæringen fokuserer på Ethereum, Bitcoin, analyse av ICO og andre industrielle brukssaker som er vanlige for markedet..

Blockchain-kursene gjennom Ivan on Tech gir korte videoer som en introduksjon til innholdet som er tilgjengelig i hvert kapittel. Hvis du ønsker å begynne og få en bedre forståelse av blockchain og kryptovalutaer, er Ivan on Tech et flott sted å starte.

Sjekk ut akademiet

B21 BLOKK

B21 Block er en online blockchain og kryptovaluta skole. Det begynte i 2015 med målet om å tilby undervisningsmateriell av høyeste kvalitet om emnet.

Enten målet ditt er å lære om bitcoin, utvikle dine egne Dapps eller handle kryptovaluta, har B21 BLOCK kurs for å hjelpe. Sjekk ut deres liste over kurs her.

Udemy

Udemy-logo

Udemy er et nettsted som tilbyr et bredt utvalg av kurs til brukerne. Inkludert i disse klassene er noen få blockchain-alternativer som vil hjelpe deg med å få en bedre forståelse av blockchain-teknologi. Her er noen få av blockchain-kursene som Udemy tilbyr, som vil hjelpe deg med å utvikle en sterkere forståelse av bransjen og teknologien bak den.

Grunnleggende om Blockchain

Dette innledende blockchain-kurset gir videoer til brukerne for å veilede dem. Gjennom Blockchain Fundamentals vil brukerne lære mye om hvordan Bitcoin og blockchain fungerer. Du vil oppleve en flott blockchain-klasse som forenkler blockchain-opplevelsen, noe som gjør det lettere å forstå.

Grunnleggende om Blockchain

Dette Udemy-kurset er perfekt hvis du er helt ny i blockchain og vil starte fra bakkenivå. For å begynne med Basics of Blockchain, trenger du bare å ønske deg å lære mer om blockchain.

Du vil gå gjennom fire økter med Basics of Blockchain, som inkluderer 33 forelesninger. Seksjonen Blockchain-oversikt gir deg de viktigste byggesteinene i blockchain-teknologien. Du vil lære mer om blockchainets indre arbeid, oppdage hjelp til sjargong og få en bedre forståelse av blockchain-egenskaper. Denne oversikten gir deg også grunnleggende konsepter som blokker og hashing.

Med Økonomien i Blockchain-økten vil du lære mer om de første dagene av blockchain sammen med internettadopsjon. Dette vil sammenligne hvordan økonomien i industrien så ut da, og hva som skjer i verden nå. Samlet viser Economics of Blockchain viktigheten av å gjøre blockchain mainstream.

Blockchain Technology-modulen tar studentene gjennom det grunnleggende om kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. I denne økten bryter lagene grunnleggende om desentralisering og hvordan det vil endre måten vi overfører verdi på.

Den siste økten under Basics of Blockchain-kurset heter Business Blockchain. Gjennom denne delen vil studentene oppdage måter blockchain ennå ikke har blitt introdusert for verden. Denne modulen innebærer en god forståelse av blockchain-økosystemet som helhet og vil i stor grad være til fordel for de som har interesse for områder som skalerbarhet og personvern..

Ethereum og soliditet

Ethereum and Solidity: The Complete Developer's Guide

Et annet flott blockchain-kurs i Udemys katalog er dets Ethereum and Solidity blockchain-klasse. Før du tar dette kurset, vil du ha en solid forståelse av NPM og JavaScript.

På dette blockchain-kurset lærer du hvordan du designer, tester og bruker smarte kontrakter. Du vil også utføre en grundig oversikt over Ethereum og de kritiske konseptene knyttet til nettverket. Brukere vil også lære hvordan du bruker de nyeste utviklingsverktøyene for Ethereum, samt hvordan du bygger applikasjoner som ligger i blockchain.

Brukere vil også oppdage praktiske eksempler på blockchain og funksjonene til applikasjonene. I tillegg vil du lære mer om Ethereum-nettverket og soliditet.

Blockchain A-Z

Dette blockchain-kurset er et utmerket kurs for nybegynnere, da det bare krever en grunnleggende forståelse av matematikk for å begynne. En av de store funksjonene ved Blockchain AZ-kurset er at det gir studentene kursstøtte med applikasjoner som finnes i den virkelige verden.

Gjennom hele kurset lærer du hvordan du lager din første blockchain, forstår kjernekonseptene i smarte kontrakter og hvordan de fungerer, og lærer det grunnleggende om kryptovaluta-transaksjoner.

Blockchain AZ-kurset er delt opp i tre separate moduler. Gjennom den første økten lærer du hvordan du bygger en blockchain; den andre hjelper deg med å få forståelse for hvordan du lager en kryptovaluta, mens den tredje adresserer utviklingen av en smart kontrakt.

Hvis du er ny eller bare begynner i en verden av blockchain, kan dette kurset være perfekt for deg. Det gir enkle forklaringer overalt og fungerer fra grunnen av for å skape en solid forståelse av blockchain og kryptokurver.

Sjekk ut Udemy

Edureka

For de innen blockchain-verdenen sier det seg selv at selve teknologien forstyrrer mange bransjer og markeder. Imidlertid bruker mange regjeringer teknologien til deres fordel.

Noe å huske på er at ettersom egenskapene som ligger i blockchain fortsetter å utvikle seg, vil også blockchainen selv. Etterspørselen etter de som er kjent med teknologien vil øke. Derfor er det viktig at du utdanner deg selv. En måte du kan gjøre det på er gjennom Edureka.

Mens blockchain er bedre egnet for de som har en solid forståelse av programvareutvikling eller økonomi, er Edurekas kurs åpent for alle. Dette blockchain-kurset setter et solid grunnlag for brukerne uansett bakgrunn eller erfaring.

Dette skreddersydde blockchain-opplæringskurset tar brukerne gjennom en guidet oversikt over Bitcoin-, Ethereum-, Blockchain- og Hyperledger-plattformer. Du må ha en grunnleggende forståelse av Linux og kommandolinjen, men det er ikke et krav. Edureka tilbyr grunnleggende kurs som tar brukere gjennom programmer for å få dem bedre rustet til å håndtere blockchain-prinsipper.

I tillegg hjelper Edurekas blockchain-sertifisering studenter med å lære mer om Ethereum-nettverket og hvordan de kan lage sine egne private blokkjeder og smarte kontrakter. Du vil også bruke Hyperledger-komponisten til å lære detaljer rundt hvordan du bygger forretningsnettverk, samtidig som du lærer mer om å utvikle og distribuere flerkjedeplattformer..

Gjennom blockchain-kurset som Edureka tilbyr, lærer du alt om konsensusalgoritmer som Proof-of-Stake og Proo-of-Work, sammen med mange andre ferdigheter. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Ulike hashingalgoritmer
  • Utvikling av desentraliserte applikasjoner
  • Utvide kunnskapsbase for smart kontrakt
  • Lær hvordan du oppretter private blokkeringer
  • Bruk vanlige blockchain-plattformer som Ethereum
  • Forstå den indre funksjonen til den distribuerte hovedboken og teknologien bak den

Sjekk ut Edureka

IBM

IBM-logo

IBM er en stor aktør i blockchain-verdenen, og bare dets IBM blockchain-sertifiseringskurs tjener bare til å styrke deres holdning. Mens selskapet tilbyr mange kurs og klasser for mer avanserte brukere, er det et par du kan vurdere hvis du ikke er så dypt forankret i kryptovalutaverdenen som mer erfarne brukere.

Blockchain Essentials

IBM Blockchain Essentials kurs

Blockchain Essentials-kurset som IBM tilbyr, er en kort klasse perfekt rettet mot nybegynnere. Du vil lære mer om det grunnleggende om blockchain, samtidig som du får en forståelse av hvordan Hyperledger og IBM bruker denne teknologien.

Kurset tar ikke lang tid å fullføre. De fleste brukere bruker bare noen timer på det, og det er flott for de som nettopp begynner å lære å utvikle seg for blockchain. Det to-timers kurset legger grunnlaget for blockchain og går i detalj rundt hvordan IBM utnytter teknologien.

Dette er et flott kurs for de som starter i utviklingsland som ønsker å få bedre forståelse av blockchain-teknologien og hvordan den påvirker forretnings- og finansverdenen. Blockchain Essentials-kurset er godt designet og lett å følge.

I tillegg er kurset også personabelt. Kapitlene er lett identifiserbare og korte nok til at du ikke trenger å bruke halvparten av dagen på å fullføre en modul. IBM går ut av deres måte å sikre at innholdet er forståelig uansett bakgrunn eller erfaring.

Det er sjekkpunkter gjennom hele kurset for å sikre at du beholder informasjonen. Disse fungerer imidlertid også som en måte å forsikre deg om at du ikke er overbelastet og forblir fokusert på innholdet.

De som ønsker å lære om blockchain i et enkelt og lettfattelig format, bør sjekke ut IBMs Blockchain Essentials-kurs. Når du har bestått den siste quizen, belønner IBM deg med et BlockChain Essentials-merke.

Blockchain Foundation Developer

IBM Blockchain Foundation-utvikler

Dette blockchain-kurset tilbys av IBM er mer avansert enn Blockchain Essentials. Blockchain Foundational Developer er ideell for de som allerede har en solid forståelse av blockchain-teknologi og vil gjøre et dypere dykk.

Gjennom hele kurset vil du motta praktiske oppgaver som gir deg muligheten til å øve på kodingen ganske mye. Blockchain Foundation Developer tar omtrent seks timer å fullføre, men kurset er vel verdt tiden du vil bruke på det.

IBM tilbyr sine brukere mange praktiske laboratorier gjennom Blockchain Foundation Developer-kurset, og tilbyr en rekke eksterne referanser, videoer og skriftlig kursmateriale gjennom hele. Akkurat som Blockchain Essentials, tilbyr Blockchain Foundation Developer-kurset sjekkpunkter for å sikre at du fortsatt er våken. Som forventet er spørsmålene som er stilt vanskeligere enn de du møter med Blockchain Essentials.

Tilsvarende er den siste quizen vanskeligere, men den gir en gjennomgang som viser deg områder der du er svak og kan forbedre deg. Når du har gått tilbake og brukt litt mer tid på disse områdene, kan du ta igjen den endelige og tjene deg IBM Blockchain Foundation Developer Certificate.

Siste tanker

For de som er interessert i å bli med i blockchain- og cryptocurrency-samfunnet, er det alltid viktig å utdanne deg nøyaktig hva du går inn i. Disse teknologiene vokser og utvides, og nye applikasjoner og innovasjoner kommer regelmessig.

Uansett hvilken rolle du vil ha innen blockchain-bransjen, er det viktig å være utdannet og ha kunnskapen du trenger for å snakke med andre. Etter hvert som blockchain-teknologien fortsetter å modnes, vil flere og flere mennesker være med.

Dette er noen av de beste blockchain-kursene som er tilgjengelige, og de tilbyr alle en flott måte å etablere et solid fundament. Blockchain har ennå ikke slått mainstream, så hvilken bedre måte å komme foran mengden enn å ta noen timer å tjene et blockchain-sertifikat? Du vil ikke angre på avgjørelsen din.