20 beste YouTube-kanaler for kryptovaluta i 2020

YouTube er en av de beste måtene å lære om kryptovaluta og bli involvert i samfunnet. Det er en reell ferdighet å lage en video som er underholdende, estetisk og viktigst godt undersøkt.

Uten videre, her er vår liste over de beste YouTube-kryptokurrencykanalene i 2020 – i ingen spesiell rekkefølge vi må stresse!

Hvis du føler at noen fortjener å bli lagt til denne listen, kan du ta kontakt.

Myntbyrå

Coin Bureau Youtube-kanalen eksploderte videre til krypto-YouTube-scenen tidlig i 2020 ved å bli den raskest voksende kanalen. Vi vet at kryptoinnhold kan være et minefelt fylt med dårlig kvalitet og til og med villedende videoer.

Imidlertid kaster verten på Coin Bureau, Guy ‘the crypto guy’, alt det ut av vinduet ved å fokusere på å produsere super godt undersøkt dype dykk i kryptoprosjekter, utvekslinger og varme kryptotemaer. Enda bedre, produksjonskvaliteten til kanalen er miles foran de fleste i kryptorommet.

Hvis du leter etter kryptopedagogiske videoer av topp kvalitet, forklart på en grei måte, så er Coin Bureau noe for deg.

Guarda lommebok

Guarda Wallet er en ikke-frihetsberøvende multi-crypto lommebok med en innebygd børs. Gutta der borte på Guarda mener at kryptoutdanning er nøkkelen til å fremme adopsjon, og vi har en tendens til å være enige. Dette har vært den viktigste drivkraften bak etableringen av Guarda YouTube-kanalen.

Kanalen er stablet full av nyttige veiledninger fra alt fra hvordan du kjøper Bitcoin til hvordan du skal satse ATOM. I motsetning til andre YouTube-kanaler der ute, tar Guarda en no-nonsense-tilnærming med korte veiledninger på ett minutt. Videoer ledsages alltid av skjermdelinger som tar deg gjennom hele prosessen. Det gjør det veldig enkelt å lære om den kryptotingen som hadde forvirret deg.

Akkurat nå fokuserer Guarda-kanalen på hvordan du kan kjøpe guider og andre viktige emner for kryptostyring som staking og lommebokoppsett. Når det gjelder innholdsproduksjon, har Guarda-teamet vært ganske produktivt etter å ha gitt ut over tjue videoer den siste måneden.

Så hvis du leter etter kryptoguider og opplæringsprogrammer direkte til poenget uten fyllstoffinnhold i det hele tatt, bør du absolutt sjekke ut YouTube-kanalen til Guarda Wallet.

Også, hvis du er interessert i å prøve ut en av de beste ikke-forvarende lommebøkene med flere plattformer, som støtter tusenvis av tokens, med Ledger-støtte for førsteklasses sikkerhet, bør du definitivt tenke på å gi Guarda Wallet et forsøk.

Crypto Love

Randall er en tidligere NASA-satellittprogrammerer og akutt veterinær som nå snakker om Bitcoin, skjegg og enhjørninger på YouTube. Hvis det ikke får deg begeistret, vet jeg ikke hva som vil.

Kryptoanalytikeren

Crypto Analyst fokuserer på både undervisning og forklaring av grunnleggende kryptovaluta og blockchain-teknologi gjennom teknisk analyse og nyhetsdekning. Han gir jevnlige markedsoppdateringer som utforsker hva som skjer i kryptovalutaverdenen og hvordan nyheter kan samsvare med teknisk analyse. I tillegg forklarer han grundig markedshelsen til Bitcoin og Altcoins og hvor han tror de vil bevege seg fremover.

Satoshi Sean

Eksklusivt tilbud: “Kanalen min, jeg startet den fordi jeg var litt lei av at hver YouTuber gikk over de samme myntene og ikke anstendig under radarprosjektene som jeg synes har stor verdi enten økonomisk, til selve rommet eller til og med verden generelt. Inntil jeg gjorde en video om dem, var det som Spacechain bokstavelig talt ingenting om dem der ute – de bringer (har brakt) Blockchain til verdensrommet og tillater fattige land og til og med mennesker og selskaper som aldri hadde råd til å kjøpe en satellitt eller sende den for å gi mulighet til å utvide infrastrukturen. Det er en fantastisk tid å være involvert i denne bransjen. “

Seans fokus er å gjennomgå prosjekter som kanskje er under radaren eller som ikke blir snakket om på de mer “vanlige kanalene.”

Favoritt sitat: “Det er en ting som er sterkere enn alle hærene i verden, og det er en ide om hvem tiden er kommet”

Crypto Dobbo

Hans spesialitet er ICO, som er et sentralt element i kanalen hans. Men han er forpliktet til å bringe inn nybegynnere på en trygg måte der de blir opplært til å unngå og oppdage svindel og beskytte seg selv.

Han er stolt av ærlighet og integritet og vil avvise penger hvis de ikke faller i tråd med disse verdiene.

Patrick Corsino

Patrick Corsino er en 21 år gammel seriegründer / høyttaler / mentor, samt en tidlig Cryptocurrency-investor / handelsmann. Youtube-kanalen hans med 21 000 abonnenter fokuserer på daglige kryptovaluta-videoer for å spre adopsjon samt holde folk informert om de siste nyhetene & utvikling.

Patrick kom først inn i kryptovaluta tidlig på 2017 og har hjulpet andre med å utvide porteføljen sin siden slutten av 2017 da han startet sin youtube-kanal. Utenfor Youtube bruker Patrick mesteparten av tiden på å jobbe med virksomhetene sine og motivere folk til å få mest mulig ut av livet.

Eksklusivt tilbud: “Feil er når du slutter å prøve”

The Crypto Vaper

Som en kryptovaluta- og Blockchain-entusiast har Lee vært involvert i Cryptocurrency og Blockchain siden 2013, etter å ha kommet fra helseindustrien.

Eksklusivt tilbud: “Jeg er en sterk forkjemper for masseadopsjon gjennom utdannelse, noe som fremgår av arbeidet jeg gjør i bransjen via sosiale medier og innholdsskaping. Når jeg ikke handler eller analyserer markedene og overvåker nye ICO-er, produserer jeg informasjonsvideoer om kryptovaluta på Youtube-kanalen min, The Crypto Vaper. Jeg jobber med Blockchain og Cryptocurrency-prosjekter i forskjellige roller fra teammedlem og rådgiver til markedsføringsekspert. ”

Favoritt sitat fra WB Yeats: “Ikke vent med å slå til jernet er varmt, men gjør det varmt ved å slå”

Cryptobud

Cryptobuds mål er å gi upartiske råd til kryptovalutaentusiaster og gi en plattform for å dele sin akkumulerte kunnskap. Han har også en Patreon Group her hvor du kan lære å investere i krypto.

CryptoCandor

Alex startet kanalen “CryptoCandor” som en måte å fokusere sin energi på å lære om prosjekter og de indre fasettene til krypto, samtidig som han lærte andre. Hun ønsket å lage en ressurs for den gjennomsnittlige personen som involverte seg i krypto og leter etter ikke-partisk, forsket informasjon, som ikke var for teknisk eller overveldende.

CryptoBitcoinChris

Chris produserer daglige videoer om en rekke kryptovalutaemner, inkludert kryptonyheter, sosiale medietrender, handelsforslag, kartanalyse, opplæringsprogrammer og så videre.

Crypto-nyheter og sosiale medietrender har blitt en viktig faktor i kryptovalutamarkedet, og han er fokusert på å tilby en konsistent plattform for å holde seerne informert og hjelpe alle å lære kryptomarkedet med høy hastighet for å utmerke seg så raskt som mulig.

Eksklusivt tilbud: “Fra et teknisk analysesynspunkt koster dette kryptomarkedet penger å lære, og det koster MYE MER hvis du ikke lærer det.”

Mynt Bloq

Coin Bloq-kanalen drives av Charles, en britisk basert investor, blockchain-forsker og kryptovaluta-høyttaler. Ved å bruke en blanding av politisk realisme og tradisjonell økonomisk teori diskuterer Charles fordeler og ulemper ved hvert kryptokurrencyprosjekt og oppdager teknologiske trender gjennom banebrytende forskning..

De fleste av videoene i kanalen hans fokuserer på de psykologiske elementene i nye og nye kryptovalutaer, og hvordan menneskets natur gjennomsyrer markedene de søker å tjene. På grunn av sin kunnskap og erfaring tilbyr Charles et videoformat som filtrerer ut “støyen” i kryptoindustrien, og lærer publikum det indre arbeidet til grunnleggende analyse på en skarp og underholdende måte.

Kryptonauter

Cryptonauts handler om å utdanne alle om de revolusjonerende fordelene med blockchain-teknologi. Det er en stor og komplisert teknologiverden som endrer seg daglig, og de er her for å gjøre blockchain tilgjengelig for alle.

Crypto Traders Pro

Crypto Traders Pro er et fellesskap av kryptovalutahandlere, investorer og entusiaster basert over hele verden. YouTube-kanalen deres består av lærerike, nybegynnervennlige kryptovaluta-videoer ledsaget av avansert grunnleggende kommentar til hele markedet.

Matthew og Kurt er begge erfarne investorer & veteraner i rommet. Følg reisen mens de reiser verden for å fremme masseadopsjon av kryptovaluta, jobbe sammen med selgere, være vert for konferanser og møter, og ta kontakt med mennesker over hele verden.

Eksklusivt tilbud – “Den største muligheten i vår levetid er å rase rett foran øynene våre. Vær oppmerksom nå, ellers vil fremtiden bli fylt av anger. ”

Krowns Crypto Cave

Eksklusivt tilbud: “Mitt voksne liv har blitt brukt på gulvene til de store amerikanske opsjonssentrene og har lært kunsten å teknisk analyse og kunsten å handle fra flere av de beste handelsmennene i verden. I løpet av nesten et tiår med Market Making i aksjeopsjoner på både New York Stock Exchange ARCA (NYSE Arca) og Chicago Board of Options Exchange (CBOE) lærte jeg av det aller beste av det beste å gjøre handel som levende til en realitet for mitt innlegg -college selv.

Etter mange år under dette mesterens mentorskip følte jeg meg klar til å ta regjeringene og begynte å komme opp med mine egne utviklede strategier som var unike for meg selv. Et par år senere våget jeg meg inn i markedet for handel med kryptovalutaer, det er her jeg tilbrakte tiden min nå, ettersom jeg føler at muligheten og spenningen ikke kan matches med noen annen tradisjonell handelsplass. “

Favoritt sitat: “Ta vare på stillingene dine før de tar vare på deg.”

Crypto Crow

Fra JasonAppleton.com – En tidligere Pro / Am MMA Fight Promoter og VP Of Sales For A National Mortgage Company, Jason Appleton startet sin satsing på Crypto i desember 2017 og etablerte raskt et lojalt følge inspirert av hans oppgang, utdannet av sine leksjoner og rørt av historien hans av filler til rikdom og en aldri avsluttet holdning.

Crypto Cred

Crypto Creds kanal er fokusert på teknisk handel og gratis teknisk analyseutdanning – seriøs god informasjon hvis du vil ta handelen din til neste nivå.

Tone Vays

Tone har jobbet på Wall Street i nesten 10 år, og startet som risikoanalytiker i Bear Stearns og ble senere VP hos JP Morgan Chase i etterkant av finanskrisen i 2008..

Hans ekspertise er innen økonomiske trender, handel og risikoanalyse. Helt siden han ble involvert i Cryptocurrency-økosystemet tidlig i 2013, har han vært veldig aktiv i å spre relevansen og betydningen av denne teknologien, siden den bidrar til å fremme økonomisk frihet. Tone har blitt omtalt i flere dokumentarer som Magiske penger & Bitcoin – Utover boblen.

Tone har også en mastergrad i finansiell engineering fra Florida State University sammen med bachelorgrad i matematikk og geologi. 

Martins Hacks

Martin gjennomgår ulike ICO-er og fremhever investerings- og passive inntektsmuligheter i kryptovalutaområdet. Han mener at blockchain-teknologi hjelper med å revolusjonere internett og økonomi generelt.

Sanem Avcil

Sanem er en etablert ICO-rådgiver med en demonstrert historie om å jobbe i den fremvoksende teknologibransjen og er en kjent influencer i kryptovaluta..

Bemerkelsesverdige utmerkelser: Nevnt som # 2 AR-leder på CISCO Magazine septemberutgave 2018 (Cisco) Augmented Reality: Top 100 Influencers and Brands (Onalytica) Top 10 Evangelists (Jollydeck) Virtual Reality 2016: Top 100 Influencers and Brands (Onalytica)

Crypto Chemist

Eksklusivt tilbud: “Å komme i gang med krypto var absolutt ikke lett, og jeg har alltid vært investert i aksjer og spilt med en rekke ETF-er tidligere, men krypto var et helt annet ballspill. Etter flere måneder med å undersøke og teste ut forskjellige altcoins, investere i forskjellige ICO-er og se på mange av Youtubers som jeg fremdeles ser til i dag, bestemte jeg meg for å lage min egen kanal.

Med Youtube og å være så aktiv i samfunnet har jeg lært så mange ting at jeg ikke tror jeg noen gang hadde klart å forstå om dette markedet hvis det ikke var så aktivt i Youtube-samfunnet. Alt i alt har det vært en læringsopplevelse hvert trinn på veien, og jeg vil fortsette å lære og bli bedre på mine spådommer i dette sprø markedet. #WhaleGang. ”

CryptoSID

Crypto SID dekker alt som har med Bitcoin og andre Cryptocurrency å gjøre, fra morsomme spill til ICO-anmeldelser til fortjenestemessige investeringsmuligheter. Hvis det er Crypto, vil det være på kanalen hans.

Han prøver å gi tilbake til samfunnet ved å gi en gave på 0,001 BTC på hver video han lager.

Eksklusivt tilbud: “Mulighet er et spørsmål om perspektiv, endre perspektiv og du vil se muligheter overalt.”