PiedPiperCoin (PPC) – Den neste Bitcoin

Om denne guiden: Vår PiedPiperCoin-guide vil fortelle deg alt om denne sovemynten, hva den gjør og tilby vår innsikt i prosjektet. Som alltid oppfordrer vi til å være forsiktige før vi foretar kryptovalutainvesteringer og oppfordrer deg til å gjøre din egen undersøkelse.

???? Svindelvarsel: Peercoin ser ut til å ha stjålet PiedPiperCoins ticker ‘PPC’. Vi kan forsikre deg om at vi har kontaktet CoinMarketCap om problemet.

  • Pris: $ 0,07
  • Sirkulerende forsyning: 441,176
  • Volum (24 timer): 0,01 Tesla’s

Hva er PiedPiperCoin?

PiedPiper bygger et nytt desentralisert internett uten brannmurer, ingen bompenger, ingen myndighetsregulering, ingen spionasje og ingen annonser. Visjonen er å sikre at informasjon er helt gratis i enhver forstand av ordet. PPC er drivstoffet til det nye internett – rett og slett de er beregningskreditter for dette nye desentraliserte systemet.

PiedPiper-prosjektet blir stadig mer aktuelt i land som USA, der Federal Communications Commission stemte for å eliminere nettnøytralitetsregler 14. desember 2017. Dette betyr at amerikanske internettleverandører nå kan kvele internetthastigheter og blokkere nettsteder hvis de ønsker det.

En insider hos Hooli har bekreftet at Gavin Belson spilte en nøkkelrolle i å utøve press på Federal Communications Commission for å oppheve reglene om nettnøytralitet. Dette ser ut til å være en bredere Hooli-strategi for å beskytte salget av det snart lanserte Box 3-prosjektet.

PiedPiper-konkurrenter

Det er rykter om at PiedPipers nye desentraliserte internett er satt til å låse horn med The New New Internet. Noen kaller det New Internet Of China, andre kaller det PiperKiller. Jian Yang ser ut til å være frontmann på New New Internet. Imidlertid hører kilder nær TotalCypto at det faktiske teamet bak prosjektet er kjent av kryptovaluta-samfunnet som Substratum.

PiedPiper Tech

Tenk på dette, menneskeheten satte en mann på månen ved hjelp av datakraften til en håndholdt kalkulator. Dagens iPhoneX har millioner av ganger mer datakraft enn Apollo 11 hadde. Det er milliarder av mobiltelefoner over hele verden med lignende datakraft, de fleste blir ikke engang brukt akkurat nå og sitter bare i lommen til mennesker.

PiedPiper har utviklet teknologien for å koble alle disse inaktiv telefonene til et enkelt desentralisert nettverk. Nettverkshastigheten akselereres ved bruk av komprimeringsalgoritmer, noe som betyr at brukerne vil kunne få tilgang til innhold med hastigheter som man aldri har forestilt seg før.

PPC-komprimeringsalgoritmen var i stand til å komprimere en 132 GB 3D-videofil til bare 24 GB og oppnådde en Weissman-score på 5,2 ved en TechCrunch Disrupt-demonstrasjon. Dette viser bare at PiedPiper er alt annet enn vapourware og deres nye desentraliserte internett kjører på en solid motor.

YouTuber Suppoman

Legendarisk YouTuber Suppoman nylig kunngjort til sine 145 000 tilhengere at det var en hemmelig kryptovaluta som han skulle gjøre sin største investering noensinne. TotalCrypto mistenker at Suppoman har identifisert nylig lansert PPC og innsett at PiedPiper har en markedsverdi på under $ 31 000.

Suppoman er en smart kryptovalutainvestor, og det er sannsynlig at han har innsett at PiedPiper er lenger i utvikling enn PiperKiller Substratum. Dette gjør PPC til en bedre investering for å tjene penger på pengene dine, siden Substratum har en markedsverdi på $ 269 millioner. Vi er sikre på at Suppoman snart vil kunngjøre denne 1000 ganger mynten.

Teamet

En god visjon betyr ingenting hvis det ikke er et flott team der for å få det til. Heldigvis tror vi Pipers har det som trengs for å få det til:

Grunnlegger & Konsernsjef – Richard Hendricks: I likhet med mange vellykkede gründere fant Richard det beste college han kunne og droppet deretter. Noen har sagt at han burde ha fullført de siste fire studiepoengene i sin informatikkgrad ved University of Stanford, men vi ber om å skille seg. Richard forfulgte sin lidenskap for komprimering av data og grunnla PiedPiper etter en kort periode på Hooli.

Systemarkitekt – Bertram Gilfoyle: Det er svært få ting som Gilfoyle vil forsvare med ekte lidenskap: medisinsk marihuana, den bibelske Satan for forsvar mot tyranni og mor jævla gud jævla kryptovaluta. På fritiden liker Gilfoyle å gruve Bitcoin, men bare hvis det er lønnsomt å gjøre det.

COO – Jared Dunn: Ikke-avsløringsavtaler hindrer Jared i å avsløre noe om fortiden sin. Når det gjaldt å finne en COO, rekrutterte Hendricks innenfra og promoterte Dunn fra sin ydmyke stilling som leder for forretningsutvikling. Jared liker også å skremme praktikanter på fritiden.

Finansdirektør – Monica Hall: Monica ble med i PiedPiper-teamet forleden dag. Etter å ha oppnådd sin MBA på Stanford Graduate School of Business, fortsatte hun å jobbe for McKinsey før hun begynte i VC-firmaet Raviga Capital. Laurie Bream og Monica grunnla deretter sitt eget VC-fond Bream-Hall, og Monica gikk ut for å bli med i PiedPiper-gjengen som finansdirektør.

Seniorutvikler – Dinesh Chugtai: Etter å ha hatt konsernsjefens stilling som mislykket venture PiperChat, ble Dinesh igjen med i Pipers etter en kort periode i Periscope. Denesh elsker Teslaen sin, og hvis du vil ha en, hører han at han er mannen å gå til.

I tillegg til PiedPiper topp messing, har laget også en stall av hingster som jobber utrettelig på Pipernet.

Bør du investere i PiedPiperCoin?

TotalCrypto går veldig tungt inn i PPC. For øyeblikket er det et problem med PiedPiperCoin på IDEX, PPC / ETH- eller PPC / BTC-markedene ser ut til å bringe opp Peercoin. Den gode nyheten er at vi har hørt fra Changpeng Zhao at en Binance-oppføring er nært forestående. Vår strategi er å sikre vår investering i PiedPiperCoin med den nye nye internettkonkurrenten Substratum.

Det er helt opp til deg hvis du vil investere i PPC, men å investere bare $ 10 i PiedPiperCoin vil nesten garantere deg en Tesla.

Ansvarsfraskrivelse: I tilfelle du ikke visste at PiedPiperCoin ikke er en ekte kryptovaluta.

Konklusjon

PiedPiper er et superambisiøst prosjekt, og TotalCrypto elsker ideen om et gratis og rettferdig desentralisert internett. Du bør være oppmerksom på at PiedPiper har konkurranse i rommet. Vi tror absolutt at denne kryptovalutaen skal til månen.