Hva er utsiktene for Substratum-prisen i 2018?

Substratummynt presterte eksepsjonelt sterkt for investorer i 2017. Etter den første børsnoteringen 25. september økte denne kryptovalutaen 2066% innen utgangen av året. Spørsmålet er om 2018 vil være like snill mot investorer i undergrunnen, og om det kan gjøre et godt kjøp?

Substratum Coin’s Past Performance

Substratum (SUB) kryptovaluta-logo

Det er liten tvil om at Substratum belønte investorer pent i 2017. Investorer som støttet dette kryptokurrencyprosjektet da det først ble notert på børsene, ville ha sittet med et overskudd på $ 19 833 ved årets slutt..

Kryptovalutamarkedet er kanskje det mest ustabile i verden. De fleste kryptovaluta-veteraner ville ikke slå et øyelokk på + eller – 10% verdiendring på en dag. Hvis slike svingninger skjedde i aksjemarkedet, ville det bli sett på som en ekstraordinær handelsdag. I kryptovaluta er det bare nok en vanlig dag i kryptomarkedet.

Så langt i 2018 har underlagsmynten falt fra et prispunkt på 1,10 dollar 1. januar til bare 40 cent i skrivende stund. Det er et 63,63% fall i pris i 2018. Der noen mennesker bare ser et massivt prisfall, vil andre se en god mulighet til å gi en solid avkastning. I januar 2018 slo Substratum-mynten utrolige $ 3,25 per mynt. Dette betyr at hvis den siste rekordhøye tiden ble nådd igjen, ville enhver investor som kjøper underlag for 40 cent i dag oppnå en gevinst på 706%.

Hva er utsiktene for underlagsmynt i 2018?

Det er klart at Substratum tidligere har bevist at det langt kan overstige prisen det er i dag. Underlaget nådde en topp i januar 2018 på 3,25 dollar en mynt, som verdsatte prosjektet til over 700 millioner dollar. Sannheten er at denne verdsettelsen bare ble oppnådd på grunn av forventningene investorer hadde til prosjektet og kryptovalutamarkedene som hadde rekordhøye rekord..

Markeder for kryptovaluta domineres av Bitcoin, noe som betyr at Substratum egentlig bare har en pris i Bitcoin og ikke USD. For å sette dette i perspektiv, gjøres over 95% av Substatums-myntens handelsvolum i Bitcoin. Dette betyr at prisen på Substratum er sterkt påvirket av prisen på Bitcoin. Enkelt sagt, hvis prisen på Bitcoin går opp, vil Substratum-myntene også være i USD-termer.

Exchanges Substratum (SUB) kryptovaluta er notert på

Bilde via Coinmarketcap.com

Arthur Hayes (BitMEX CEO) og YouTube-influencer Nicholas Merten har begge spådd $ 50 000 Bitcoin i 2018. Hvis Bitcoin nådde disse nivåene i år og Substratum opprettholdt sin nåværende pris i Bitcoin på 0,00005477 BTC per SUB-mynt, ville Substratum da bli priset til 2,73 $ a mynt. Det ville gi et overskudd på 582,5% fra dagens pris. Trenden i kryptovalutamarkeder viser imidlertid at hvis Bitcoin går opp, stiger altcoins raskere.

Nicholas Merten (DataDash) 2018 Bitcoin prediksjon

9. januar 2018 befalte Substratum en pris i Bitcoin på 0,00020429 BTC. Hvis SUB oppnådde denne prisen og Bitcoin ble priset til $ 50.000, ville en underlagsmynt være verdt $ 10,21 hver. Dette vil være en gevinst på 2452,5% fra den nåværende underlagsprisen. Interessant, dette er en lignende type avkastning som Substratum oppnådde i 2017.

Substratum (SUB) kryptovaluta med høy prisgraf

Bilde via Coinmarketcap.com

Hva jobber underlagsteamet med i 2018?

Akkurat nå har Substratum gitt ut betaen deres, og du kan prøve det nye desentraliserte internett i dag. Flere funksjoner er satt til å bli lagt til fremtidige betautgivelser som desentraliseringsfunksjon og det komplette brukergrensesnittet.

Ved utgangen av året forventes det at Substratum ville være ferdig med å bygge produktet sitt og vil være fokusert på å skaffe brukere. En del av denne brukeranskaffelsesstrategien er deres Global Ambassadorship Program med skalering globalt.

Det som er klart er at 2018 er året Substratum trenger for å møte investorens forventninger og oppnå deres visjon. Når arbeidet med Substratum-produktet er fullført, handler det rett og slett om å tiltrekke seg så mange brukere som mulig. Lavt brukerantall vil sannsynligvis sende prisen på Substratum-mynten til bakken. Høye brukerantall vil trolig se ytterligere økninger i prisen på mynten. 2018 er virkelig et merke- eller pauseår for dette prosjektet og dets investorer.

Konklusjon

TotalCrypto-teamet er begeistret for dette prosjektet fra et teknologisk synspunkt. Vi tror et desentralisert internett har en veldig reell verdi for de milliarder mennesker i verden som står overfor myndighetssensur. Imidlertid er det pengene dine på linjen, og bare du kan ta valget om du vil investere i underlagsmynt eller ikke. Hvis du velger å investere, vær bare oppmerksom på at prisfall på over 50% har skjedd tidligere, og Substratum trenger virkelig bred brukeradopsjon for å rettferdiggjøre høye verdsettelser.