Utgivelse av undergrunnsbeta: nøkkelinfo

Substratum beta 0.3.1 har vært tilgjengelig siden 25. mai 2018 og kan lastes ned for bruk av både tekniske og ikke-tekniske brukere. Hvorfor all spenningen? Vel, Substratum-teamet lager et gratis og rettferdig desentralisert internett. Prosjektets mål er å gi brukerne ubegrenset tilgang til innhold uten brudd fra undertrykkende regjeringer og andre store organisasjoner.

Hva du trenger å vite om den nyeste versjonen av undergrunnsbeta:

Forbedringer gjort til tidligere betaversjoner:

  • Redusert logging: I de forrige utgavene rapporterte noen brukere om et problem med at loggfilen fylte seg veldig raskt og tok for mye plass på harddisken. Virkeligheten er at Substratum node logger mye informasjon. Teamet har svart ved å redusere loggingen av info til panikknivåhendelser og feil, noe som betyr at brukeren ikke lenger trenger å bekymre seg for at harddiskene fylles opp.
  • Større støtte for andre internettleverandører: Brukere av tidligere betautgivelser har rapportert problemer med Substratum-støtte for leverandører som AT&T. Disse problemene er nå løst i den siste betaversjonen. Dette betyr at Substratum-brukere kan kjøre noden konstant og kan velge å ikke bruke den. Resultatet er at brukere nå kan ‘mine’ Substratum-tokens.
  • Bytt funksjon: Gjør det mulig for brukere å velge å rute rundt brannmurer eller forbli anonyme og likevel tjene Substratum-tokens. Vekslefunksjonen gjør det mulig for brukere å betjene Substratum-nettverket og konsumere det. Du kan slå begge funksjonene på for å konsumere og bruke samtidig. Med tiden vil denne byttefunksjonen bli erstattet av en mer brukervennlig glidebryter.
  • Alle applikasjoner kjører gjennom Substratum node: Fordi Substratum fungerer på systemnivå, vil alt på datamaskinen din bruke det. Programmer som Skype, iMessage, Slack, Telegram vil alle bli rutet gjennom underlaget. Dette er grunnen til at hvis du slår av noden, kan det hende at brukere ikke finner noe som fungerer på datamaskinen deres.

Hva skjer i neste betaversjon?

Funksjoner som er planlagt å bli inkludert i neste betaversjon inkluderer:

  • Omgivelser: Denne funksjonen gjør det mulig å passere trafikk gjennom underlaget gjennom forskjellige noder i ditt område.
  • Virtuell testnett og desentraliseringsfunksjon: Dette er godt på vei og er satt til å vises i neste betaoppdatering.
  • Fullt brukergrensesnitt: Det nåværende grensesnittet er en strippet versjon og er absolutt ikke det endelige produktet. Forbedringer for å gjøre navigering og bruk av underlag enda enklere er satt til å vises i neste betaversjon.

Hvordan prøve underlaget for deg selv?

Du kan laste ned den offisielle åpne betaen fra Nettsted for underlag. Bare velg operativsystemet du bruker, og klikk på den nødvendige nedlastingen.

Hvordan laste ned kryptovaluta-prosjekt BETA

Når du har lastet ned filen, installerer du applikasjonen. På en MAC drar du bare Substratum-filen til applikasjonsmappen. Åpne deretter applikasjonen Substratum node som nettopp har installert. Det første du vil se er muligheten for å slå på node. Bare bla over glidebryteren til ‘på’ for å aktivere Substratum-node.

Slår på Substratum node

Under ‘nodestatus’ vil det være et alternativ å konsumere. For å konsumere innhold gjennom underlaget, slå dette på. Når du er ferdig, vil ethvert nettsted du besøker bli dirigert gjennom undergrunnsnoden. Du kan teste om det virkelig fungerer for deg selv ved å slå av underlaget og prøve å laste inn Google. Du vil se at Google ikke vil lastes før du slår på Substratum node igjen. Hvis du skyver den nedre forbruksglidebryteren av, vil den endre DNS-innstillingene og ikke rute gjennom underlaget. Dette betyr at du kan bla gjennom normalt, og alt vil fungere på datamaskinen din, som det gjorde før du installerte Substratum.

Ønsker å investere i det nye desentraliserte Internett?

Er du imponert over Substratum beta og vil investere i dette nye desentraliserte internett? Vel, vi har satt sammen denne fantastiske guiden som viser nøyaktig hvordan.

Konklusjon

TotalCrypto-teamet er begeistret for Substratum-prosjektet og mener det bør interessere alle som er bekymret for myndighetens sensur av internett. Med kryptovaluta-prosjekter er det alltid en frykt for at teamet ikke vil levere. Substratums betaversjon viser at teamet har jobbet hardt med et produkt og fremdriften til dags dato. Vi er spesielt begeistret for den sentraliserte funksjonen som er planlagt for neste betautgivelse.