Er Crypto en god hekk for lavkonjunktur? Svaret er nå klart

Mange en ekspert hevdet at krypto er en flott hekk mot dårlige regjeringer og lavkonjunkturer. Men nå som en trussel om global resesjon virkelig er over oss, krasjer kryptovaluta. Dette faktum viser tydelig at sikring ikke er noe du kan bruke den til. Og hvis det er tilfelle, hva er verdien av kryptovaluta nøyaktig, spesielt i denne vanskelige tiden?

Har Crypto mislyktes som en hekk allerede?

COVID-19-pandemien forårsaker kaos over hele verden og påvirker også bedrifter og aksjer og kryptovaluta. Faktisk var det denne spesielle rettssaken for den globale økonomien som viste at den var ineffektiv av å bruke krypto som en hekk. For bare omtrent en uke siden krasjet bitcoin, som fremdeles er den mest populære kryptoen i verden, fra $ 7000 til rundt $ 5000. Det er stiger igjen nå, men trenden kan ikke stole på.

Til tross for denne tilsynelatende positive endringen, er en ting sikkert, krypto har allerede mislyktes som en hekk. Det kan øke i verdi, men feilen dikteres ikke av den nåværende verdien av mynter. Det har mislyktes på grunn av det høye nivået av volatilitet. Alt i betraktning er det fortsatt bedre å stole på tradisjonelle måter å sikre. Det er fordi selv om de er volatile i en grad, som valutasikring, er det samlede risikonivået mye lavere.

Imidlertid, med kryptovaluta, kan du miste alt på en enkelt natt. Dessuten, selv om verdien ikke krasjer drastisk, er det veldig lite du faktisk kan gjøre med det.

Hvorfor Crypto ikke klarer å gi en trygg havn i økonomisk uro

Bitcoin

Kryptovaluta burde ha vært en trygg hekk. Det er i utgangspunktet skrevet inn i selve strukturen til det. Antall mynter er begrenset, og utgivelsen av nye poletter er en møysommelig komplisert prosess. Derfor trenger investorer aldri å bekymre seg for at markedet vil bli oversvømmet med nye kryptotoken over natten. Det er den typen ting regjeringer kan gjøre for å manipulere fiat-valutaer.

I dette lyset ser det ut til at krypto burde ha vært en trygg innsats som en hekk. Men den nåværende posisjonen viser tydelig at ikke en eneste av kryptokurver levde opp til disse forventningene.

Årsaken til det er komplisert, akkurat som alt annet relatert til kryptovaluta.

Dette er i seg selv hovedårsaken til at krypto svikter som en hekk. Det er for komplisert til effektivt å tjene et enkelt formål. Investorer bruker kryptovaluta for en rekke formål. I hovedsak betyr dette at den ikke har en eneste rolle den kan fullføre. Flertallet av mennesker som holder krypto fokuserer på spekulasjoner, slik at de skaper volatilitet. Og så lenge det holder seg så sterkt ustabilt, vil ikke kryptovaluta være i stand til å bli en god hekk.

I tillegg til dette, bør man ikke glemme Ponzi-ordningen som mistet investorer over 2 milliarder dollar. Og ifølge noen kilder, de samme svindlerne kan nå manipulere verdien av bitcoin. Denne ordningen brøt den lille tilliten det var for krypto.

Det har også vært flere tilfeller av kryptohacks. Noen av dem forårsaket også milliarder i tap. Og på grunn av kryptos manglende juridiske status, kan ingenting virkelig gjøres med disse sakene. Derfor er investorer mistroiske, og denne siste krasjen kan være tingen som vil begrave kryptovalutaen som helhet.

Hvordan sikre deg under den kommende markedssammenbruddet

Noen eksperter sier fortsatt at neste lavkonjunktur ikke vil skje snart, men aksjer krasjer allerede i mange bransjer. Med COVID-19-pandemien sterk, vil de fortsette å gjøre noe. Flere små bedrifter er på randen av sammenbrudd, og de vil sannsynligvis ikke overleve denne prøvelsen.

Alt i alt er det kanskje ikke en global resesjon ennå, men det vil skje snart. Derfor må du gjøre alt for å beskytte deg selv, noe som betyr retur til tradisjonell sikring.

Ikke en eneste hekk er bedre enn alle andre under disse omstendighetene. Derfor er din beste innsats diversifisering. Blanding av aksjer og obligasjonsfond med en bit av valutasikring på toppen. Det er det du burde prøve å oppnå nå.

Fokuset ditt bør ikke være på aksjefond, men i stedet på fast inntekt. På denne måten bør du kunne fordrive tapene som er uunngåelige under lavkonjunkturen. Det er også veldig viktig å holde balansen mellom obligasjons- og aksjefond i porteføljen din. Å tide markedet for å bytte fra det ene til det andre vil være en feil nå. Det er fordi endringene kan skje for raskt for deg å følge.

Med en mangfoldig portefølje med alle mulige alternativer, blir du beskyttet fra alle vinkler.

Når det gjelder aksjefond, bør du vurdere aksjer som gir utbytte. Spesielt fokus på forbrukerstifter som sikkert vil være i høy etterspørsel under en krise. Store aksjer er det sikreste alternativet blant disse.

Vurder også å investere i heldigitale selskaper. De burde ikke bli veldig berørt av karantene, som stengte millioner av kontorer over hele verden. Derfor er det mindre sannsynlig at disse selskapene bryter sammen under presset fra denne spesielle krisen.