5 måter kryptovaluta forstyrrer online spill

Den digitale tidsalderen har sett verden utvikle seg i fenomenal hastighet, og kryptovaluta er rett i forkant av den teknologiske revolusjonen.

Det er fortsatt mange mennesker der ute som ikke forstår kryptovaluta fullt ut, og hvis du er en av dem, kan det være verdt å sjekke ut guiden vår om emnet for bedre forståelse..

Cryptocurrency har fordeler og implikasjoner i et bredt spekter av tjenester og områder, hvorav den ene er online spill. Så, la oss ta en titt på fem måter kryptovaluta forstyrrer online spill.

Insentiver for spillere

Oftere enn ikke har online spillere dyre sett som de bruker til hobbyen sin, men de blir ikke brukt hele tiden. Med populariteten til gruvedrift for bitcoin blir prosesseringskraften ofte utnyttet i bytte for insentiver i spillet, for eksempel skinn eller plyndring.

En artikkel av Forbes skisserer hvordan spillere som spiller Overwatch har kunnet dra nytte av slike strategier for å forbedre sin egen spillopplevelse.

Crypto Poker

Online poker har aldri vært så populær, med spillere som kan konkurrere i turneringer hjemmefra. Et av de største problemene som har plaget nettcasinoer er sikkerheten til deres transaksjoner, noe kryptovaluta er satt til å revolusjonere.

Spillere vil føle seg mye tryggere og tryggere å vite at de bruker en trygg metode for å samle gevinsten, noe som gjør dem mer sannsynlig å bli involvert i turneringer. Og dette har ofte vært et problem, da det å ta det første trinnet er halvparten av kampen for spillere som er nye i spillet. partypoker’s guider om hvordan du spiller kortspillet la spillere lære forskjellige varianter av poker og deretter lede dem til de online turneringene der de kan bruke sin kunnskap.

Takket være kryptovaluta er de nå mye tryggere og i stand til å overføre penger raskere enn noen tradisjonelle metoder.

Bedre sikkerhet for spill

Mikrotransaksjoner har vært en del av online spill en stund nå, men de presenterer sine egne risikoer og problemer. Spørsmålet om loot boxes har blitt beskrevet av Tom’s Guide som et stigende problem også, med bransjen usikker på hvordan man skal takle problemet som oppstår som følge av disse transaksjonene.

Eierskap og handel med virtuelle varer har gitt problemer for spillutviklere. I noen spill har sjeldne eller dyre gjenstander kjøpt eller vunnet av spillere blitt kopiert av svindlere, stjålet eller replikert. Slash Gear skissere hvordan dette var et av de mange problemene som plaget Bethesdas Fallout 76.

Blockchain kan bidra til å forhindre markedet for ulovlige virtuelle eiendeler, samt arbeide for å bekjempe hacking og stjeling av nøkler. Dette oppnås ved å opprette en hovedbok med varen som den tilhører, slik at de ikke kan dupliseres.

Spilltesting

GTCoin (Game Tester Coin) er et veldig spennende fremskritt som kommer til å bringe spillutviklere nærmere hverandre for å forbedre kvaliteten. Det er en unik kryptovaluta som du kan tjene på å teste spill, ganske nøyaktig hva navnet antyder. Brukere tjener mynt ved å spille betaversjoner av spill for å avsløre forskjellige feil.

Det er en gjensidig fordelaktig utvikling som skal endre måten utviklere spiller testspill. De vil finne et bredt spekter av spillere som tilbyr forskjellige perspektiver og spillestiler for å kontrollere de siste utgivelsene på en robust måte. For spillerne er det en flott metode å ikke bare tjene kryptovaluta på, men også få praktiske spill før de kommer ut og opplever spennende innhold, lenge før allmennheten.

Oppførsel

En grunn til at mange spillere viker unna den elektroniske spillverdenen, er misbruk, både mens de spiller og gjennom meldinger. Dårlig oppførsel er utbredt med hackere som benytter seg av å hente store gevinster og generelt forurense den online spillverdenen.

Kryptovaluta kan spille en stor rolle i å bekjempe det. Blockchain er en absolutt hovedbok som registrerer alle transaksjoner, som også lar spillere bruke kontoen sin på flere plattformer. Det betyr en ugjendrivelig plate som ikke bare brukes i tjenestene til et spill, men som også bringer inn spillernes interaksjoner, spillerhistorikk og deres historie om kjøp i spillet.

Disse postene kan gjøres offentlig tilgjengelige, noe som vil sikre at en spiller er knyttet til deres handlinger. Hvis de viser dårlig oppførsel, er det ingen måte å endre ID og bare gå videre. en spillers omdømme er knyttet til blockchain.

Det betyr å oppmuntre til positiv oppførsel og kutte ut den slags interaksjoner, som har ødelagt nettspill for så mange.