BRD samarbeider med Coinberry for å muliggjøre rask kryptokjøp med lave avgifter for industrien

Partnerskap gjør det mulig for kanadiske kunder å kjøpe BTC, ETH og BCH raskere enn noen gang før

SAN FRANCISCO, CA – (18. juli 2019) – BRD, den sikreste kryptovaluta mobil lommeboken, klarert av over 2 millioner brukere i 170 land, lar nå kanadiske kunder kjøpe bitcoin, ethereum og bitcoin kontanter for noen av de laveste avgiftene i bransjen. Gjennom partnerskapet med den raskt voksende kanadiske kryptohandelsplattformen Coinberry – BRDs kanadiske kunder vil kunne kjøpe via kredittkort, wire, eller særlig e-overføring, for umiddelbar finansiering og rask KYC, som kan fullføres på bare noen få minutter. 

Det nye partnerskapet vil gjøre det mulig for BRD å få best mulig priser for kundene og gi en forbedret kjøpsopplevelse.  

“Coinberrys lave pris og høyhastighetsløsning gjør at vi kan betjene det raskt voksende kanadiske markedet etter beste evne,” sa Kirill Gertman, produktdirektør i BRD. “Vi er sikre på at Coinberry vil hjelpe oss med å levere de beste prisene og den beste opplevelsen til brukerne våre.”

Partnerskapet gir større hastighet når du foretar kryptokjøp på grunn av muligheten til å bruke e-overføring. Ved hjelp av e-Transfer kan brukerne finansiere en konto på få minutter og kan begynne å handle kort tid etterpå.  

“Hos Coinberry fokuserer vi på å tilby den enkleste og sikreste måten for folk å kjøpe og selge kryptovalutaer. Vi er glade for å kunne tilby våre beste priser i klassen, og vår trygge og svært effektive løsning for BRDs 80.000 kanadiske brukere, ”sa Coinberry CEO, Andrei Poliakov.. 

Coinberry-integrasjonen vil tillate BRD å:

  1. Tilbyr en rask KYC-opplevelse
  2. Fundér brukerkontoer på få minutter takket være e-Transfer
  3. Få de beste prisene som er mulig for brukerne
  4. Tilby bransjen lave avgifter
  5. Gi en forbedret brukeropplevelse med rask støtte

Coinberry står i spissen for adopsjon av krypto i Canada og er for tiden den eneste offisielle prosessoren for skattebetalinger i bitcoin for en rekke kanadiske kommuner. Deres robuste plattform og forpliktelse til kundeservice gjorde dem til den perfekte partner for BRDs utvidede tjenester.

BRD gir forbrukerne og detaljistinvestorene enkleste måten å komme i gang med bitcoin og kryptovalutaer. Kunder har fleksibilitet i å kjøpe med kredittkort, sjekke kontoer, kontanter eller andre kryptovalutaer. BRD benytter også en bransjeledende sikkerhets- og personvernmodell som både er virkelig desentralisert og utnytter de nyeste sikkerhetsteknologiene som er tilgjengelige på mobile plattformer. Med anslagsvis mer enn $ 6 milliarder dollar i kryptoaktiver under beskyttelse, er BRD fortsatt den mest pålitelige lommeboken for Bitcoin og cryptocurrency tilgjengelig. Deres bransjeledende globale supportteam har en gjennomsnittlig responstid på under 90 minutter, slik at eventuelle kundespørsmål kan besvares raskt.

BRD-appen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store eller Google Play. For mer informasjon, besøk BRD på www.BRD.com.

Om BRD

BRD er et globalt selskap som bringer blockchain-aktiverte finansielle tjenester til mobilgenerasjonen. Vi gir forbrukerne den enkleste og sikreste måten å kjøpe og beskytte bitcoin og andre kryptovalutaer på. BRD ble lansert i 2015 og har hovedkontor i Zürich (Sveits), og er et venturestøttet selskap som har samlet inn $ 55 millioner dollar fra toppinvestorer med fokus på bank, FinTech og blockchain. BRDs krypto-apper er tilgjengelige for både iOS og Android i over 171 land. Med over 2 millioner kunder over hele verden har BRD samlet en anslått $ 6B USD av kryptoaktiver under beskyttelse, og er en av de raskest voksende blockchain-aktiverte finansieringsappene for dagligdagse forbrukere (en Topp 10 Finance-app i 71 land).

Om Coinberry Limited

Coinberry er en Toronto-basert, FINTRAC-registrert, finansiell teknologiløsningsleverandør med fokus på blockchain og digitale valutaløsninger. Coinberry driver Coinberry.com handelsplattform, og tilbyr medlemmene den enkleste og mest pålitelige måten å kjøpe, selge og behandle betalinger med Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer. Coinberry er den eneste kommunale regjeringen som tilbyr betalingsbehandling i Canada, og er ledende for Bitcoin og kryptovalutaopptak i Canada, som landets mest innovative og pålitelige digitale valuta-plattform..

KONTAKTINFORMASJON

BRD

Spencer Chen, VP for global markedsføring

E-post: [email protected]

Telefon: (650) 200-3231