BRD utvides til Enterprise, lanserer Blockset for å akselerere Blockchain-utvikling

BRD kunngjør sine planer om å transformere enterprise blockchain med den nyeste tjenesten

SAN FRANCISCO, CA – (17. januar 2020) – BRD, den sikreste kryptovaluta mobile lommeboken, kunngjorde i dag en ny bedriftsfokusert blockchain-tjeneste, Blockset, som fundamentalt vil justere BRDs forretningsmodell for de høye vekstkravene til finansielle tjenester og banknæringen over hele verden. Dette trekket bygger på BRDs dype ekspertise og pålitelige merkevare innen blockchain-sikkerhet, personvern og infrastrukturinnovasjon sammen med de sterke markedstrendene i den raskt voksende blockchain-industrien..

Blockset er en robust blockchain-dataintegrasjonsplattform som tilbyr en rekke verktøy som gjør det mulig for eksisterende ingeniørteam å bygge blockchain-applikasjoner av bedriftsklasse, få tilgang til kjededata via en enkelt API og skrive transaksjoner i nærmest sanntid på flere kjeder i en brøkdel av tiden, for en brøkdel av kostnaden.

“BRDs forbrukervirksomhet støtter og holder nå trygt over tre millioner kunder over hele verden med $ 6B USD i kryptoaktiva,” sa Adam Traidman, administrerende direktør og medstifter av BRD. “Dagens økonomiske miljø støtter raskt kryptoaktiva, og med 90% av de store bankene som nå utforsker krypto, er det tydelig at det er et stille grunnlag for nye initiativer og muligheter innen virksomhetens blockchain-segment,” la han til. “Det er derfor vi utviklet vår egen proprietære plattform (Blockset) som banker, finansielle tjenester og store kryptoselskaper nå vil kunne utnytte for å akselerere tiden deres til å markedsføre og levere bedriftsløsninger som skaleres på en global basis for en brøkdel av utviklingskostnader. ”

Viktige fordeler med Blockset inkluderer: 

  • Fremskynde tiden for å utvikle nye blockchain-produkter ved å automatisere on-chain datautvinning, harmonisere og rense blockchain-data og levere dem til nye kryptoprogrammer for bedrifter.
  • Reduser hostingkostnadene og utviklingskostnadene forbundet med å støtte blokkeringer ved å tilby større kjedestøtte og nodehosting ‘out-of-the-box.’
  • Aktiver helt nye bruksscenarier for alle bedrifter som ønsker å konsumere blockchain-data og skrive til blockchains for støtte for transaksjonell applikasjon. 

Over 20 økonomiske titaner vurderer allerede Blockset i et privat pre-release-program, inkludert SBI Holdings, KPMG og Ripple. BRD vil også bringe viktige kanalpartnere og globale systemintegratorer til å akselerere Blockset-adopsjon for megaforetakene i de kommende månedene.

Blockset er generelt tilgjengelig over hele verden fra og med i dag, med et første fokus på det eksisterende økosystemet innen finans og bank, globale regnskapsbyråer og store blockchain-selskaper, for eksempel børser, nye blokkjeder og institusjonelle forvaringstjenester. 

Større kjedestøtte er tilgjengelig nå og inn i Q1 (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Hedera og Ethereum), og de 15 beste kjedene blir lagt til innen utgangen av 2020. 

Eksisterende BRD-mobilappbrukere vil også kunne velge å nyte fordelene med raske blockchain-synkroniseringshastigheter og et høyere bruksnivå takket være Blockset. 

“API-er er veldig kritiske for fremtiden for finansielle tjenester, spesielt i den fremvoksende verden av blockchain og kryptovaluta,” sa Traidman. “Vi er utrolig glade for å se hvordan Blockset vil gjøre det mulig for både eldre finansinstitusjoner og nye blockchain-prosjekter å skape nye og innovative tilbud.” 

For mer informasjon om Blockset og hvordan du kommer i gang, besøk: http://blockset.com 

Om BRD

BRD er et globalt selskap som bringer blockchain-aktiverte finansielle tjenester til mobilgenerasjonen. Vi gir forbrukerne den enkleste og sikreste måten å kjøpe og beskytte bitcoin og andre kryptovalutaer på. BRD ble lansert i 2015 og har hovedkontor i Zürich (Sveits), og er et venturestøttet selskap som har samlet inn $ 56 millioner dollar fra toppinvestorer med fokus på bank, FinTech og blockchain. BRDs krypto-apper er tilgjengelige for både iOS og Android i 170 land. Med over 3 millioner kunder over hele verden har BRD samlet en anslått $ 6 milliarder dollar av kryptoaktiver under beskyttelse, og er en av de raskest voksende blockchain-aktiverte finansieringsappene for dagligdagse forbrukere (en topp 10 finans-app i 71 land).

KONTAKTINFORMASJON

BRD

Spencer Chen, markedssjef

E-post: [email protected]

Telefon: (650) 200-3231