Hvordan lage en Crypto-portefølje – Investeringsstrategi

I mer modne finansmarkeder blir vi ofte fortalt at en godt balansert investeringsportefølje er integrert i langsiktig suksess. Hvorfor er kryptovalutaer forskjellige? Du bør vite at vi ikke er din økonomiske rådgiver, men vi kan skissere beslutningene vi tok når vi opprettet vår egen kryptovalutaportefølje.

Risikotoleranse

Det første du må være oppmerksom på er at kryptovalutaer er usedvanlig ustabile. Enhver kryptovalutainvestor må være forberedt på at kryptobeholdningen faller til null. Hvis det verste skjer, er det viktig at investorens livskvalitet ikke endres. Hvis det gjør det, betyr dette at du har investert for mye i kryptovalutaer.

Med kryptovaluta-prosjekter investerer du hovedsakelig i unge oppstart. Den nøkterne statistikken er det 90% av alle oppstart mislykkes. Vi ser ingen grunn til at feilprosenten på kryptokurrencyprosjekter skal være noe lavere på lang sikt. Det er riktig; hvis du investerer i 10 tilfeldige kryptovaluta-prosjekter, bør du i gjennomsnitt forvente at 9 av dem til slutt ikke er verdt noe.

Prisbevegelser i kryptovaluta kan være enorme. På en dag må du være komfortabel med ideen om at investeringene våre skal opp og ned 50%. På en eller annen måte føles det 10 ganger dårligere å gjøre et tap enn å gjøre det samme. Det er derfor bare å investere det du har råd til å tape er så viktig. Hvis du er overinvestert i krypto, vil du være mer følelsesmessig utsatt for å kjøpe på høydepunktene og selge på lavt nivå.

Vi tror at kryptokurver kan være muligheten for livet. Markedet er fremdeles umoden og relativt lite. Imidlertid har 2018 sett inntreden av vel respekterte finansielle aktører i rommet som George Soros og Rockefellers. Vi tror fortsatt at vi er i den første omgangen i kryptovaluta og tror at ettersom flere store finansielle aktører kommer inn i markedet, at det er potensial for ekstraordinære gevinster.

Tidshorisont

Når du foretar en investering, må du vurdere tidsperioden vi er villige til å utsette pengene dine for kryptovalutaer. Fordi TotalCrypto tror på lang levetid for blockchain-teknologi, ser vi på holdingsperioden som for alltid.

Problemet med å investere i noe ustabilt med kort tidshorisont er at du blir tvunget til å selge etter en bestemt periode (uavhengig av hvor markedet er). Hvis vi investerte 10 000 dollar og hadde en tidshorisont på 1 måned, vil den måneden i markedet sannsynligvis være usedvanlig stressende.

En lang tidshorisont gir oss også muligheten til å forsterke gevinster over tid. Se på kryptovalutamarkedet som utfordringen med å finne neste Amazon og potensielt ha større langsiktige gevinster. Hvem vil være den typen gutter som selger Amazon da de var litt oppe i år 2000 og går glipp av nesten to tiår med store gevinster? Også, hvis du er overbevist om det langsiktige vekstpotensialet til et kryptokurrencyprosjekt, hvorfor selge det om noen måneder?

Total nettoformue og andre muligheter

Vi tror ‘Total nettoformue’ er en eksepsjonelt viktig faktor når du foretar en investering. Årsaken er å redusere risikoen ved å spre mellom ulike aktivaklasser som eiendom, obligasjoner, aksjer & aksjer, gull, kryptovaluta osv. Dette betyr at hvis en aktivaklasse som kryptovaluta går ned, har du ikke alle eggene dine i en kurv.

Hvis du investerer en høy prosentandel av vår totale nettoformue i kryptovalutaer, er du eksepsjonelt utsatt for opp- og nedturer i kryptovalutamarkedet. Dette er ikke bare potensielt stressende, men kan skade din totale nettoformue og få innvirkning på ditt personlige liv. Det handler om å balansere risiko, samtidig som du maksimerer potensialet for gevinster.

Hos Total Crypto tror vi at det å investere 20% av vår totale nettoformue i kryptokurver faktisk er en høy tildeling. Uansett hvor høy overbevisning vi hadde i en kryptovaluta, ville vi aldri finansiere et kjøp med gjeld. Igjen, dette kan føre til veldig stressende og økonomisk skadelige situasjoner. Når vi ser på ting gjennom linsen til Total Net Wealth, tror vi det er lettere å avgjøre hva vi faktisk har råd til å tape på investering i kryptovaluta..

Vi må også være klar over at det kan være andre muligheter der bortsett fra kryptovalutaer. Hvis det for eksempel er et kast mellom å starte en bedrift vi tror på og vil elske å jobbe med eller investere i kryptovaluta, må vi velge forretningsforetaket hver gang.

De forskjellige typene av kryptovaluta-prosjekter

Det er mange forskjellige typer kryptovaluta-prosjekter, og vi er absolutt ikke begrenset til valutatypeprosjekter som Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash.

I 2018 mener TC følgende typer kryptovaluta-prosjekter har enda bedre potensiale:

Applikasjonsutviklerplattformer

Utviklerplattformer er prosjekter som bygger egne blokkeringer og applikasjonsutviklerverktøy. Dette gjør at applikasjonsutviklere kan bygge på toppen av plattformen og til og med starte sine egne ICOer.

Eksempler: Ethereum, Neo, EOS, Cardano, Lisk, QTUM.

Hos Total Crypto elsker vi utviklerplattformer. Årsaken er at ettersom flere og flere prosjekter bygger og ICO på plattformen, jo mer verdifull blir den.

Applikasjonsutviklerplattformer i topp 10 kryptovalutaer

Bilde via Coinmarketcap.com

Det er en tendens til at de høyest verdsatte kryptovalutaene er utviklerplattformer, og det er derfor vi liker å ha plattformspill i porteføljen vår.

Standardisering

Kryptovalutaplassen og blockchain er relativt ny. Dette betyr at det mangler standardisering når det gjelder blockchain-løsninger. Det er mange problemer som blockchain-teknologi kan bidra til å løse, men vi tror at løsningen må være enkel og enkel å bruke.

For eksempel har kryptokurrency-prosjektet Po.et opprettet et standardisert og enkelt system for å gjøre arbeidet til forfattere av digitalt innhold søkbart, samtidig som det beskytter det mot brudd på copyright..

Disse prosjektene er en flott anvendelse av blockchain-teknologi og er godt posisjonert for å dra nytte av masseadopsjonen av blockchain av bedrifter.

Økosystemer

Alle som har blitt trukket inn i Apples økosystem vet sikkert hvor kraftige disse kan være. Det er kryptovaluta-prosjekter som skaper økosystemer. Vi tror at vellykkede økosystemer i blockchain-rommet vil gjøre det usedvanlig godt på lang sikt. Dette er fordi de skaper effektivitet og er ganske vanskelige for bedrifter å bytte fra.

ICON Cryptocurrency-logo

Lar utviklere bygge bedriftsløsninger på ICON-nettverket. Nettverket har allerede dedikerte blokkjeder for banker, e-handel, sykehus, forsikring, universiteter og verdipapirer. Dette betyr at et program som er bygget på ICON-bankkjeden, kan brukes av hvilken som helst bank i nettverket. Økosystemet tillater også at informasjon og data kan deles mellom forskjellige sektorer i nettverket. Dette betyr at forsikringsselskaper enkelt og sikkert kan dele data med banker på ICON-nettverket.

Jo flere bedrifter som bruker et økosystem, jo ​​kraftigere og verdifullere blir det. Vi tror dette gjør kryptovalutaøkosystemer til et potensielt lønnsomt spill. Andre prosjekteksempler inkluderer Wanchai, som skaper et økonomisk økosystem.

Hastighet & Skalerbarhet

I desember 2017 stoppet Bitcoin-nettverket nesten da det ikke kunne behandle nok transaksjoner per sekund til å håndtere etterslepet og behandle betalinger i en rimelig tidsramme. Ethereum hadde også et lignende problem, med Crypto Kitties som fikk Ethereum-nettverket til å stoppe.

For at valutaer og applikasjonsutviklerplattformer skal bli adoptert i stor grad, må de være i stand til å takle et økende antall brukere. Dette er hvor hastighets- og skalerbarhetsløsninger kommer inn, og det er kryptokurrencyprosjekter som bare spesialiserer seg på dette.

For eksempel kan applikasjonsutviklerplattformen NEO behandle 10 000 transaksjoner per sekund. Men med skaleringsløsningen Trinity Network Credits, kan den behandle 100 millioner off chain-transaksjoner per sekund.

Ettersom blockchain-teknologien er mer adoptert, ser vi at det er et stadig økende behov for skaleringsløsninger som Trinity Network Credits eller High Performance Blockchain.

Forstyrrende

Disruptors er prosjekter som innoverer, kommer opp med en ny måte å gjøre ting på og kan skape helt nye markeder. De er den klassiske investeringen din med høy risiko og høy belønning. Mange vil mislykkes, men de som lykkes vil forandre bransjen de driver i.

Alexander Graham Bell forstyrret fullstendig måten vi kommuniserer med hans oppfinnelse av telefonen. Det er kryptovaluta-prosjekter som prøver å forstyrre på samme nivå.

Power Ledger Cryptocurrency-logo

Power Ledger er en ny måte å kjøpe og selge fornybar energi på. Løsningen kutter helt ut behovet for mellomledd energiselskaper og lar skaperne av grønn kraft selge det direkte til sine miljøbevisste naboer.

Substratum kryptovaluta-logo

Substratum lager et nytt usensurert internett, der hverdagslige mennesker er vert for innhold mot betaling av kryptovaluta. Dette kan fullstendig fjerne myndigheters evne til å kontrollere hvilket innhold innbyggerne har tilgang til og revolusjonere webhotellindustrien.

Vi liker virkelig disruptorer for deres potensial til å forandre verden og er liten i tvil om at vellykkede disruptors vil belønne investorer med imponerende avkastning.

Desentralisert Børs

Regjeringsregulering er en truende trussel for mange i verden. Det er ganske enkelt for en regjering å forby sentraliserte kryptokursutvekslinger. De vil ikke være i stand til å kontrollere desentraliserte børser. Dette betyr at kryptovalutainvestorer skal kunne handle fritt på en desentralisert kryptokursutveksling, selv om det er negativ regulering i deres eget land.

Det aspektet vi spesielt liker med desentraliserte børser er at de løser problemet med det eneste punktet for feil og behovet for tillit fra tredjepart. Når kryptokurver vokser i verdi, blir sentraliserte børser et større og større mål for hackere. Enhver investor med kryptovaluta på en sentralisert børs blir tvunget til å stole på at den vil oppføre seg ordentlig og ha de nødvendige sikkerhetstiltakene på plass. Med desentraliserte børser fjernes disse problemene, og det er derfor vi tror de til slutt vil erstatte eldre sentraliserte børser.

Eksempler på desentraliserte kryptokursutvekslingsprosjekter inkluderer 0x, Loopring, Kyber Network, NEX og Airswap.

Personvernmynter

Selv om vi ikke har tenkt å investere personlig i dem, tror vi at personvernmynter kan gjøre det bra i 2018. Årsaken er at noen ser personvernmynter som en sikring mot myndighetsoverregulering eller undertrykkende holdning til kryptovaluta..

Vi forstår argumentet for hvorfor personvernmynter kan gjøre det bra i 2018 og tror folk har rett til personvern. Imidlertid tror TC ikke risiko / avkastningsforholdet er bedre enn andre muligheter for tiden.

Eksempler på personvernmynter inkluderer Monero, Zcash, Verge, PIVX og Deep Onion.

Store markedskapsler mot små markedskapsler

Generelt er større markedsverdi mynter mindre risikable, men har lavere sjanse for fenomenal avkastning. På den annen side har mynter med lavere markedsverdi generelt mye større risiko, men noen ganger potensial for større gevinster. I kryptovaluta må du være oppmerksom på at en stor markedsverdi-mynte fremdeles potensielt kan miste 70% eller til og med 100% av verdien.

De presise verdiene er oppe til debatt, men TC kategoriserer mynter som:

 • Stor hette: Topp 10 mynter på CoinMarketCap.com.
 • Mid Cap: 11. til 50. største markedet cap mynter.
 • Small Cap: 51. til 100. største mynte på Coinmarketcap.
 • Micro Cap: Alt under de 100 beste myntene.
 • ICO: Generelt sett de mest risikable investeringene.

Når vi oppretter en portefølje, liker TC å tenke på hvor stor risiko vi er villige til å ta og tildele våre beholdninger av kryptovaluta basert på det. Jo mindre risiko vi tar med glede, jo større andel store mynter vil vi ha.

Gjennomsnittlig dollar

Vi er ikke eksperter i å tegne trekanter på grafer for å prøve å få tid til å komme inn på markedet. I stedet liker vi å dollargjennomsnitt i våre posisjoner. Dette betyr bare å dele opp hvor mye penger vi er villige til å investere i separate biter og investere et fast beløp hver uke eller måned.

Dette betyr at du kjøper mer krypto hvis markedet går ned, eller hvis du allerede har en posisjon å legge til, hvis markedet går opp. Ulempen med å investere alle pengene dine på en gang er at du er tvunget til å i det vesentlige tide markedet. I stedet liker vi å ta følelsene ut av å investere og bruke gjennomsnittlig dollar-kostnad for å diktere inngangspunkter.

Ulike typer porteføljer i henhold til risikotoleranse

Siden vi ikke er din økonomiske rådgiver, kan vi ikke fortelle eller gi deg råd om hva du skal gjøre. Vi forteller deg gjerne hvilke porteføljer vi vil ha personlig, avhengig av forskjellige risikotoleranser.

Konservativ Krypto Portefølje

Hensikten med denne kryptovalutaporteføljen er å overgå det generelle markedet for markedsnedganger, mens du fremdeles nyter den betydelige oppsiden av markedet. TC forventer at denne porteføljen vil overgå eiendeler som aksjer og aksjer i et oksemarked betydelig. Den er konstruert for å gi fleksibilitet for fremtiden. For eksempel kan du legge til flere stillinger eller delta i ICO ved å konvertere noen Bitcoin- eller Ethereum-beholdninger.

Konservativ kryptovalutaporteføljegrafikk

Grunner:

 • Bitcoin dikterer i hovedsak kryptovalutamarkedet fordi de mest populære handelsparene er Bitcoin-ene. De fleste Altcoins har faktisk ikke en direkte USD-verdi og har bare en verdi i Bitcoin, som deretter konverteres til USD for å gi USD-verdien. Vanligvis hvis Bitcoin gjør det dårlig, gjør altcoins dårligere. I et oksemarked går bitcoin generelt langsommere enn altcoins. Dette får oss til å tro at selv om Bitcoin er ustabilt, er det mindre enn andre kryptovalutaer.
 • Ethereum er den største applikasjonsutviklerplattformen der ute og er fast etablert som den nest største kryptovalutaen. Ethereums first mover-fordel i applikasjonsutviklerplattformplassen gir den en enorm fordel i forhold til konkurrentene.  
 • Litecoin har lenge vært testområdet for Bitcoin-oppgraderinger. Flere og flere mennesker blir klar over Litecoin og psykologisk synes folk å tro at de får bedre verdi ved å kjøpe en mynt som koster rundt $ 100, i stedet for noe som koster tusenvis.

Interessert i å legge til Bitcoin, Ethereum eller Litecoin i porteføljen din?

Coinbase Cryptocurrency Exchange-logo

Coinbase Nøkkelfakta

 • Etablert løyperekord: Coinbase ble grunnlagt i 2012 og er verdens mest populære kryptokursutveksling.

 • Seriøse støttespillere: Venturekapitalfirma IVP, som var involvert i den siste finansieringsrunden, har vært tidlige investorer i virksomheter som Netflix og Twitter. Andre investorer inkluderer selskaper som New York Stock Exchange.
 • Lett å bruke: Coinbase er kjent for det enkle å bruke grensesnittet. Dette gjør det til den perfekte utvekslingen for nykommere i kryptovaluta.
 • Lite minimumsinnskudd: Du kan investere så lite som € 6 i kryptovalutaer på Coinbase.
 • Regulert: Coinbase er en av få kryptovaluta-børser som er regulert.
 • Forsikring: Kundemidlene er forsikret og segregerte. Amerikanske kunder er til og med forsikret opp til en balanse på $ 250.000.
 • Innskuddsmetoder : Kreditt- / debetkort, bankoverføring og PayPal for amerikanske kunder.
 • Omsettelige kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin.
 • Kundestøttemetoder: E-post og FAQ’s.

Ønsker du å investere mer enn $ 100 i kryptovaluta ved hjelp av Coinbase? Gode ​​nyheter! Du vil også få $ 10 GRATIS ved å registrere deg gjennom Total Crypto!

Registrer deg på Coinbase

Trenger du hjelp med kontooppsett? Bare les vår omfattende Coinbase-guide!

Middels risikoportefølje

Vår kryptoportefølje med middels risiko blander en solid kjerne av store kryptovalutaer. Vi føler spesielt at NEO vil ha mye utholdenhet i markedet og er undervurdert sammenlignet med Ethereum.

Denne porteføljen gir oss diversifisert eksponering for mer eksotiske kryptokurrencyprosjekter med høyere risiko / belønningsprofiler, mens vi holder majoriteten av fondene våre i en kjerneposisjon. I et nedmarked forventer vi at denne porteføljen vil gi dårligere resultater enn den konservative. Vi forventer imidlertid en overlegen ytelse hvis kryptovalutamarkedet går på tyr.

Middels risiko kryptovaluta porteføljegrafikk

Ønsker å legge til kryptovalutaer som NEO, ICON & Kraftbok til porteføljen din?

Binance kryptovaluta utvekslingslogo

Binance nøkkelfakta:

 • Største i verden: Binance er den største krypto til kryptobørs i verden!
 • Stort utvalg av kryptovalutaer: Binance gir deg muligheten til å få tak i over 100 forskjellige kryptovalutaer. Ripple er en av dem.
 • Brukervennlig: Krypto-til-krypto-utveksling er den enkleste vi noensinne har brukt. Vi tror dette har vært en av de viktigste faktorene som førte til Binances eksplosive vekst.
 • Kundeservice: Binance tilbyr støtte på flere språk via e-post til ?? ?? ?? ??

Få mer eksotiske kryptovalutaer på verdens største krypto-til-kryptobørs.

Registrer deg på Binance

Trenger du hjelp med å konfigurere en Binance-konto? Bare sjekk vår Binance-guide.

Eventyrlig portefølje

Vår eventyrlystne kryptoportefølje er rettet mot større vekst i et oksemarked. Ethereum har blitt utelatt siden vi føler at det finnes andre applikasjonsutviklerplattformer som kan få multipliser med høyere avkastning. I et nedmarked forventer vi at denne porteføljen drastisk underpresterer Bitcoin.

Denne porteføljen er posisjonert med en eksponering på 35% for prosjekter med lave og mikrokapsler (inkluderer ICO-tildeling) som vil gi størstedelen av veksten i et oksemarked. Vi ser potensialet for 25x + gevinster for noen av disse kryptovalutaene med lav cap og tar gjerne den ekstra risikoen for denne avkastningsprofilen..

Eventyrlysten kryptovaluta portefølje grafikk

Kucoin-kryptovaluta-utvekslingslogo

Kucoin Nøkkelfakta:

 • Stort utvalg av kryptovalutaer: Kucoin gir deg muligheten til å få tak i rundt 150 forskjellige kryptovalutaer. Børsen har rykte for å notere flere eksotiske kryptokurver og raskt notere prosjekter som nettopp har avsluttet ICO-ene sine.
 • Brukervennlig: Vi tror Kucoin er en av de enkleste børsene vi noensinne har brukt. Dette er sannsynligvis en av de viktigste drivkreftene bak eksplosiv vekst.
 • Flerspråk: Vil du handle på morsmålet ditt? Børsen tilbyr oversatte versjoner av nettstedet deres på: ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

 • Kundeservice: TotalCrypto har hatt en flott opplevelse med Kucoin e-poststøtte.

Få din krypto på en av de raskest voksende børsene i verden.

Registrer deg på Kucoin

Trenger du hjelp til å komme i gang? Bare sjekk ut vår dedikerte Kucoin-guide.

Hva med å investere i ICO-er?

ICO-er er veldig like risikokapital. Vi spiller i hovedsak rollen som investor på Shark Tank eller Dragons Den, med nystartede selskaper for vår investering. Det tar tid å sortere hveten fra agnet, og vi anbefaler at enhver ICO-investor undersøker et prosjekt grundig før han investerer i det.

For vellykkede kryptokurrencyprosjekter er det ICO som oftest er den billigste tiden å investere. Dette betyr at vi er i stand til å få maksimale multipler på investeringen vår. Imidlertid kommer denne oppsiden med mange risikoer. Dessverre er det mange svindel-ICO-er der ute, og mange prosjekter tar egentlig aldri av. Dette området med investering i kryptovaluta er virkelig høy risiko / høy belønning, og på grunn av det kan vi ikke tildele en stor del av porteføljen vår.

Vi har utarbeidet en omfattende nybegynnerveiledning for ICOer hvis du vil lære hva du skal se etter og hvordan du finner en god ICO. 

Porteføljestrategi for kryptovaluta

Det viktigste er prisen du går inn i dine posisjoner i. Vi venter gjerne til det samlede kryptovalutamarkedet har trukket tilbake minst 35% fra sin heltidshøyde. Du kan sjekke dette på Coinmarketcap.

Coinmarketcap total markedsverdi-graf

Bruk Total Market Capitalization-grafen til å overvåke kryptomarkedets tilstand. Bilde via Coinmarketcap.com.

Vi vil da dele opp beløpet vi ønsker å investere i mellom 4 og 10 like store biter og investere et fast beløp hver uke.

Etter å ha kommet inn i en stilling, holder vi bare på dem til markedet går på en bull run. Vår strategi er å vente på at den samlede markedsverdi for kryptovaluta skal nå sin høyeste høyde igjen og selge en del av porteføljen vår for USD hver uke. Dette betyr at vi tar fortjeneste og kan reinvestere dem tilbake i markedet, når det til slutt blir bear-ish og gjenta. Denne prosessen balanserer også porteføljen vår etter hver markedssyklus, slik at vi ikke blir for overvektige i en enkelt posisjon.

Denne kryptovalutaporteføljestrategien høres enkel ut i teorien, men i virkeligheten er det relativt vanskelig å ha disiplinen til å følge med den. 

Konklusjon

Kryptovaluta er virkelig en av de mest ustabile investeringene noen kan gjøre. Ja, det er mulig å slå gull i kryptovaluta, og vi er sikre på at du har hørt om alle disse kryptovaluta-millionærene. Virkeligheten er at det tar tid for porteføljen din å vokse, og disse Bitcoin-millionærene du hører om, kom veldig tidlig og ventet i noen tilfeller i åtte år på å se spennende avkastning.

Kryptovalutaer er ikke en hurtig-rik-ordning; det tar tid å se suksess, og selv da er det ikke garantert. Husk at du støtter unge selskaper eller fullstendige oppstart, og oddsen er at 90% av disse vil mislykkes på lang sikt. Før du gjør noe, bør du være fullstendig klar over risikoen. Hvis du er komfortabel med det, må du ikke investere mer du har råd til eller føle deg komfortabel med å tape.

Total Crypto Team regner med at kryptovaluta vil endre vårt finansielle system fullstendig, og vi er positive til de langsiktige utsiktene. For de som bestemmer seg for å starte deres kryptovaluta-investeringsreise, ser vi frem til å se deg rundt på Total Crypto.

Vi har nylig satt sammen en guide om de beste kryptovalutaene å investere i – det er verdt å se!