Hvordan påvirker kryptovaluta videospill?

Hvis du er kjent med online videospill eller bare videospill generelt, er det veldig sannsynlig at du er klar over hva kryptovaluta er. Dette er fordi mange spillere har noe av en fordel i forhold til andre når det gjelder å forstå og vedta de forskjellige tilgjengelige kryptovalutaene. Mange nyere videospillutviklere har brukt noe lignende i spillene de lager. Vi kaller dette digital valuta i spillet.

Digital valuta brukes vanligvis til å kjøpe varer i spillet eller virtuelle varer, som varierer fra karakterskinn til tjenester som gjør spillopplevelsen mindre vond. Det er økonomier i spillet som har utviklet seg i de mange virtuelle verdenene som dreier seg om disse virtuelle valutaene, og disse økonomiene fungerer på samme måte som de virkelige.

Nå har noe lignende dukket opp i den virkelige verden. En virtuell valuta som ikke er begrenset til bare ett videospill, men som viser seg å være en ny revolusjonerende måte å kjøpe, selge og overføre penger på. Her vil vi snakke om virkningen kryptovaluta har på videospill og dens fremtid.

Hva er Cryptocurrency?

Før vi kommer inn i effekter av kryptovaluta i spill, la oss først prøve å forstå hva kryptovaluta er. Kryptovaluta er i utgangspunktet et virtuelt utvekslingsmiddel som bruker kryptografi for å sikre og verifisere transaksjonene som bruker den. Opprettelsen av nye enheter av en bestemt kryptovaluta er også sterkt regulert. Disse typer valuta er begrensede databaseoppføringer som ikke kan endres med mindre en spesifikk betingelse er oppfylt. Denne begrensede statusen gjør dem til gode byttemidler som kan holde den virkelige monetære verdien for seg selv.

Krypto i videospill akkurat nå

Spillutviklere har skapt nye, mer lønnsomme måter å tjene penger på spillene de lager. Selv om antall spill som bruker kryptovaluta i titlene, for tiden ikke er, ifølge mange blockchain spillanmeldelser, forleggere har begynt å se på innovative måter å benytte seg av denne nye betalingsmåten. Tross alt har hvert videospill, spesielt massive flerspiller-spillere, allerede benyttet seg av valuta i spillet som kan tillate spillere å kjøpe og selge til hverandre med veldig lite oppstyr. Det er ikke så stort et hopp å kaste kryptovaluta i blandingen.

For øyeblikket begynner spill å tape penger når varer i spillet faktisk blir byttet mellom spillere for penger i virkeligheten, en funksjon som normalt ikke støttes av selve spillene. Innføringen av kryptovaluta vil tillate utviklere å opprettholde lønnsomheten i et spill ved å gi tilsyn med denne typen transaksjoner. Dette gir også en garanti for transaksjoner i spillet som spillere gjør, og gir også en virtuell vare virkelig verdi, og eliminerer det “grå markedet” for virtuelle varer fullstendig..

Fremtidens innvirkning av kryptovaluta i spill

Fordi kryptovaluta fortsatt er i sin spede begynnelse, kan det hende at det fulle potensialet ennå ikke blir fullstendig realisert. Nye ting planlegges imidlertid, og ny utvikling i spillindustrien er allerede i horisonten. Mange utgivere ser allerede på nye måter å tokenisere varer i spillet med bruk av kryptokurrency, noe som vil ha dype effekter på spillere som spiller flere titler til enhver tid.

Hvis en utvikler for eksempel har mer enn en tittel, kan en spiller ha muligheten til å faktisk eie de digitale elementene de kjøper ved bruk av krypto, hvis verdi kan overføres i sanntid mellom de to eller flere forskjellige titlene. laget av den samme utvikleren, slik at spillerne får større frihet med hvordan de bruker penger i spillet. Transaksjoner som dette sikrer ikke bare spillere som eier virtuelle varer, dette vil også tillate utviklere å tjene penger på spillene sine ytterligere i form av “overføringsskatt”. Selv om det er svært lite sannsynlig at kryptovaluta vil ha en dyp innvirkning på selve spillet, kan det føre til nye veier innen spill.

Problemer å passe på

Selv om det å legge til kryptovaluta i spill har potensial til å gi spillere og utviklere mer frihet, har det potensial til å gjøre spill urettferdige. Å legge til muligheten til å kjøpe varer eller tjenester i spillet ved hjelp av ekte penger, kan gi en viss spiller fordel over andre ved å bruke mer penger enn den andre, uavhengig av hvem som er mer dyktig. Utviklere mener at de kan redusere dette ved å bare balansere spillet så grundig som mulig.

Mens det i sin nåværende tilstand ikke trenger videospill for å trives, er det kanskje ikke sant i nær fremtid. Etter hvert som nye måter for underholdning blir utviklet på, kan det hende at videospillindustrien må ta igjen, og å jobbe med kryptovaluta kan være den eneste måten de kan gjøre det på. Uansett hva som er tilfelle, har kryptokurrency potensialet til å berike videospill og de som spiller det.

Les neste: Beste spill- og eSports-kryptovaluta