NANO Coin Web Wallet Review: Den beste XRB-lommeboken?

Det er flere XRB-lommebøker der ute for å lagre NANO-myntene dine. Men hvilken er den beste? Vår NANO-lommebokanmeldelse vil hjelpe deg med å avgjøre om dette alternativet er best for deg. Vi vil også vise deg hvordan du setter opp lommeboken.

Hva er NANO Web Wallet?

NANO-lommeboken er en av de to offisielle lommebøkene som er laget spesielt for å lagre NANO-mynter. Denne lette lommeboken gir deg kontroll over dine egne private nøkler. Fordelen med nettlommeboken er at det ikke er noen stor nedlasting. I motsetning til andre lommebøker, trenger du ikke å henge i en time og vente på at hele reskontroen skal lastes ned, noe som gjør NANO-nettlommeboken til den raskeste og enkleste løsningen for å lagre myntene dine..

Hvor raskt er NANO-nettlommeboken å sette opp? Noen investorer har klart å sende og motta betalinger på så lite som 30 sekunder! Sikkerhet har også blitt prioritert, og hver lommebok blir kryptert før den sendes til serveren. Dette betyr at du er den eneste personen som kan se dine private nøkler, og slik bør det være.

Nettlommeboken er også veldig gjennomsiktig. Alle kan se, analysere eller forbedre koden på Github. Siden nettlommeboken er så lett på systemressursene, kan den brukes på hvilken som helst enhet. Dette betyr at du kan bruke NANO-lommeboken din hvor som helst og nyte ekte frihet.

Hvilke andre mynter støtter NANO Web Wallet?

NANO-nettlommeboken er designet spesielt for NANO-mynt. Dette betyr at den bare støtter denne mynten og ingenting annet.

Er NANO Web Wallet Safe?

Nettlommeboken er svært sikker, og alle lommebøker er kryptert før de sendes til serveren. Dette betyr at du vil være den eneste personen som kjenner dine private nøkler. Dette er avgjørende ettersom en privat nøkkel er som kombinasjonen for å åpne NANO-safe.

Denne nettlommeboken er også godkjent av NANO-teamet og er en av bare to offisielle lommebøker. Dette betyr at lommeboken holdes opp til høyere standarder enn andre, og når det gjelder sikkerhet, er det større grad av ansvar.

Hvordan sette opp NANO Web Wallet?

NANO-nettlommeboken er designet for å være enkel å sette opp og bruke. Det første du må gjøre er å gå til NANO lommebok og registrere deg.

NANO myntlogo

Nøkkelinformasjon:

  • Lommeboken er en av to offisielle lommebøker.
  • Raskt og enkelt oppsett.
  • Kryptering beskytter dine private nøkler.
  • Støttes på mobil, bærbar PC og stasjonær PC.
  • Støtte: [email protected]

Få det raskeste & Enkleste NANO lommebok nå!

Få lommebok

Trinn 1: Registrer deg for lommeboken

Når du er på nettstedet til NANO-lommeboken, klikker du bare på ‘registrer deg’ -knappen.

Hvordan laste ned NANO web lommebok

Du blir deretter bedt om å oppgi e-postadressen din og opprette et passord. Tast inn nødvendige detaljer og klikk ‘Registrer deg’. Dette vil registrere lommeboken din, og du bør føres til et vellykket registreringsskjermbilde. Her vil du få se lommebokidentifikatoren din for å logge på lommeboken og gjenopprettingsfrøet ditt. Sørg for at du skriver ned begge disse opplysningene og holder dem trygge.

NANO myntregistrering på nettmynt

Når du har tatt vare på sikkerhetsordningene dine, klikker du på “gå til lommebok”.

Trinn 2: Bruke NANO Web Wallet

En gang i lommeboken din, bør du se en startskjerm som den nedenfor.

Hvordan bruke NANO mynt-lommebok

Når du har kjøpt NANO XRB, klikker du på mottaksknappen og skriver inn mengden NANO-mynter som skal sendes til lommeboken for å sende NANO-mynter til lommeboken. Du vil da se en QR-kode for å sende NANO og en offentlig adresse.

Slik sender du penger til NANO-nettlommeboken

Hvis du tar ut NANO-mynter fra Binance, skriv deretter inn den offentlige adressen som begynner med ‘xrb_XXX’ som mottakeradresse. Dette vil sende myntene dine til NANO-lommeboken.

For å sende NANO-mynter fra lommeboken din, er det bare å gå til startskjermen for lommeboken og klikke ‘send’. Skriv inn den offentlige adressen for kontoen du vil sende til, og beløpet for NANO. Klikk ‘send’ og transaksjonen din blir behandlet nesten umiddelbart.

Hvordan sende midler fra NANO mynt-lommebok

Konklusjon

Å sette opp og bruke NANO-nettlommeboken er en virkelig enkel prosess. Lommeboken gjør alt du trenger og har et veldig brukervennlig grensesnitt. Vi elsker hvor raskt lommeboken kan settes opp, at den støttes på alle enheter og hvordan lommeboken gir deg kontroll over dine egne private nøkler. Det faktum at NANO-teamet har laget denne lommeboken til en av sine offisielle lommebøker, viser tilliten teamet har til dette produktet.

TotalCrypto-teamet skal fremdeles komme over en mer nybegynnervennlig lommebok enn NANO-nettlommeboken, og vi har ingen problemer med å anbefale den på det sterkeste. Hvis du leter etter en lommebok for å lagre NANO-myntene dine, tror vi virkelig ikke du kan gå langt galt med NANO-nettlommeboken..